2nd April~

‘anak kene pukul’ adalah perkara yang paling saya xnak fikir. and it happened to me. sedih sangat rasanya.

the babysitter told me, dia tinggalkan my little Fahri n her 2years old daughter untuk mandi. dia dengar Fahri menangis,and bila dia keluar, anak dia tengah ketuk2 kepala Fahri dengan toy. Sesetengah orang mungkin rasa benda kecil,but not for me. Dahi Fahri lebam2 kanan n kiri. Kalau dikira,mungkin dekat 20 kesan lebam. I can’t imagine that situation.

Sedih sangat,macam hancur hati saya bila tengok lebam2. Dr. kata Fahri ok selagi dia tak muntah2 n hidung berdarah. Malam tu jugak survey nursery kat internet. Check kat website for registered day care. We choose Pusat Jagaan Kanak2 Nur Budi, Puchong Utama. Esok pagi2, datang terus nursery. dah tak sempat nak survey satu persatu. Day care tu as saya tengok semalam, tak ramai. Cikgu dia pon ramah. Harap2 Fahri ok. Today is 1st day for him.

Rasa sedih hantar Fahri pergi sekolah. Tapi lagi sedih tengok Fahri lebam2. Tanggungjawab kami to protect him. Harap2, this is the right decision. Aminn~

Advertisements

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s