Heart Attack~

My PhD supervisor sangat2 awesome. when she just deliver her third child, i declared to have separa honeymoon. maklumla, detik2 before Puan SV bersalin, banyak la list to do semata2 nak siapkan sementara dia available. it was so unexpected bila Puan SV bersalin awal sebulan. but no wonder la kan…dia sangat2 la aktif dan komited dengan kerja walaupon sarat mengandung. Alangkah indahnya mendengar perkabaran dia selamat bersalin dan saya sangat2 menarik nafas lega…untung boleh rehat 3bulan…buat kerja tanpa memikirkan deadline..boleh ambil nafas lebih sket…

But, the reality is not…hari pertama Puan SV berpantang, dia dah msg and email…and almost everyweek she keep email me. Puan Sv, tidak mahukan Puan SV berehat seketika dan melupakan hal2 kerja seketika…kadang2 macam nak heart attack kerana dunia saya dipenuhi dengan deadline…

harap2 dengan deadline yang banyak ni….dapatla saya siapkan PhD ni cepat2..mybrain support for 3years je…another 2years to go and saya baru prototyping stage..huhuhu..

Advertisements

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s