About Me..

Nama saya Nurul Fauzani binti Jamaluddin. Saya seorang isteri kepada seorang suami yang selalu saya gelar as soulmate. He is truly my soulmate. Dan saya juga seorang ibu kepada seorang anak (setakat ini).hehe..

Kerjaya saya, biasa2 saja. Mendidik anak bangsa dengan harapan mereka menjadi manusia berguna. Baru sahaja selesai viva voce examination for Master, dan sedang membuat thesis correction. Dalam bidang kerjaya,kadang2 saya rasa..saya nak pulun habis2an, nak kejar macam2..kalau boleh, nak ambil PhD and do a lot of research. Kadang2 saya rasa, elok la saya kerja biase2 saja. kerja sekadar ada duit poket sendiri, dan lain2 menumpukan sepenuh perhatian untuk family n suami. Pastikan family dan rumah terurus, but not as a housewife.heh..Tapi disebabkan tuntutan semasa, i have to do something. So, xmola selamenye kerja biase2 je..Kerja la elok2 sket~

Hobi saya di hujung minggu…saya suka berjalan2..hujung minggu memang jarang lekat di rumah. tak balik ke rumah mak di Ijok, balik la ke rumah mak mertua di PJ. minggu2 yang lain, dihabeskan di kenduri2 kahwin, dan juga shopping complex. Ye, ke shopping complex untuk membeli baju2 anak kecil yang seorang tu..

Blog ni…hanya catatan seorang isteri dan ibu biase. Nothing special..If ade yang boleh dijadikan tips..silakan~gambar2 kat bawah ni,sume gambar2 saya sewaktu saya muda remaja…hehe..

16 april 2008

my family

sis2.jpg

Advertisements