Sticker for goodies bag yang super murah!!!

stiker~

sticker on goodies`

Next week adik n abang saya bakal melangsungkan perkahwinan.Alhamdulillah. Actually my bro dah nikah on 5rd Oct tempohari, dan majlis perkahwinan di pihak kami akan berjalan serentak dengan adik kami on 3rd November akan datang. Alhamdulillah, pihak keluarga kami xde pantang larang untuk meraikan pengantin yang lebih dari sepasang. Lagipon, kerja kahwin sangat2la memenatkan..lebih2 lagi kalau semua diuruskan sendiri. Maklumla…orang kampong, everything buat sendiri. even 2000 units of goodies bag pon pack sendiri tau~

Since, pengantin2 agak busy..saya selaku student yang kurang busy tolong design sticker untuk dilekatkan pada goodies bag. Bride n groom cartoon character credit to http://adlankhalidi.com/2011/wedding-design-project-bride-groom-cartoon-characters/, used with permission..hehe..n printing at https://www.facebook.com/MoreDreamResources?directed_target_id=0. Harga sangat2 affordable since diorang charge ikot square feet, RM6psf. after printing, for square sticker 4.9×2.4cm jatuh dalam 10sen/unit, and circle with 4.2cm diameter dalam 15sen. saya rasa sangat2 murah compare to others. Design urself, email them the design, confirm and bayar! mudah kan??hehe

Next, saya ada design for t-shirt kerja kahwin. berdebar nak tengok result!hehehe