Embracing Parenthood~

as i promise last week….ini ada beberape picture mase saya n hubby attend for Embracing Parenthood seminar at Carcosa Sri Negara. Fee: Only rm10/person. Content of the program memang superb untuk bakal ibu bapa yang xtau ape2 pon pasal baby macam kami ni..hehe Program ni actually organize by PitterPatter.com, dan saya dapat tahu pon melalui brochure mase my sister warded di Shah Alam. sangat kebetulan la untuk saya n husband. Surf internet about the program and the organizer..and kami pon decide nak pergi. Sebab pertama;saya memang nak cari antenatal class b4 deliver.dan Sebab kedua;saya teringin nak g Carcosa Sri Negara…hehe

Program start 1.30tengahari (registration) and tamat at 7.00p.m.ada 4 talk termasuk topic yang saya cari2 (Baby Care and BreatFeeding), dan every talk cume dalam 40~50 minit. Semuanya OK, termasuk the speaker yang memang very experience dan memang tak sempat untuk menguap pon. then, ade some refreshment ( light lunch and hi-tea). Di samping talk, ada dibuka beberapa booth (DNA, HUggies, organics item for baby, Insurans and etc.), ada pop quiz (hadiah memang best…cume kami xde rezeki nak menang..huhu) and also fashion show (i was one of the preggy models..hihi). Untuk talk, saya akan buat 1 entry lain untuk share..sebab banyak sangat info berguna untuk dikongsi=)

For fashion show..Dynaz pon datang untuk beri support. maklumla, dia yang sponsor baju and also the make-up(ye kot..).sempat jugak chit-chat ngan Dynaz n amik gambar dengan dia. Dynaz memang tinggi dan terase kerdil betul di sisi dia.

Overall….semua OK..saya n roomate puas hati. ye la,rm10 boleh tau n dapat mcm2..mmg happy la kan~

 

Advertisements

4 thoughts on “Embracing Parenthood~

  1. AzamHassan berkata:

    nanti lepas bersalin, maybe awak boleh setinggi dynaz sebab perubahan hormon..hehe..

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s