~32 weeks to go~

alhamdulillah….dalam rase mcm tak percaya, saya dah pregnant 8 minggu..still awal lagi n byk minggu lagi perlu saya lalui..walaupon lambat sket,tapi saya sangat bersyukur…perfect time to have a baby after saya dapat kerja n husband saya dah berpindah ke selangor…

my 1st trimester of pregnancies, alhamdulillah..setakat ni,saya ok lagi..morning sickness- jarang2 berlaku.pening-kadang2 jugak.malas-memang selalu..hehe…saya dah semakin malas sekarang..malas memasak, malas bersiap untuk pergi kerja,dan bermacam2 malas lagi..huhu..saya rase bukannye malas,cume memang cepat penat..

sekarang..saya kene bersedia banyak perkara..dan juga berpantang banyak perkara..saya dah kene start jaga makan, kalau boleh sy xnak amalkan konsep ‘eat for two’..saya juga kene start makan makanan yang lebih berkhasiat dan kurangkan fast food..huhu..saya juga kene lebih rajin membaca dan membuat kire2 matematik sbb majalah Pa&Ma kata,membuat kire2 matematik baik untuk perkembangan baby dalam perut..hehe..ok..skrg,sy dh kene tukar majalah utopia sy kepada Pa&Ma..hehe

Doakan baby n saya selamat sepanjang 40minggu ni…saya harap saya tak mabuk teruk sangat, masih lagi mampu mengharungi kerja2 harian saya dan tak mengidam benda bukan2..hehe

Advertisements

10 thoughts on “~32 weeks to go~

  1. en_me berkata:

    tahniahnyer pn f ittewww.. ehehe

  2. pnF~ berkata:

    ye..tq en.me..doakan semuanya selamat ye=)

  3. aishah berkata:

    wah. dah jadi pnF… 🙂 tahniah. dan tahniah juga untuk baby… semoga semuanya selamat2.. take care 🙂

  4. avataraang berkata:

    congrate..semoga minggu..minggu..minggu yang mendatang dapat ditempoh dengan penuhkasih sayang seorg bakal ibu ^_^

  5. Fairuz berkata:

    tahniah!

    jangan lupa, banyakkan mengaji..hehe

  6. AzamHassan berkata:

    congratz cutie..berkawan kawan lah kita..hehe..

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s