my 2011 bermula dengan penuh semangat!!!

dah dekat seminggu 2011…selamat tahun baru semua..dan untuk saya jugak.saya xset ape2 azam pon tahun ni,harap semuanya berjalan dengan lancar, menjadi lebih kuat mengharungi cabaran2,dimurahkan rezeki dan dicukupkan semuanya…

permulaan 2011 menjadi sangat special utk saya,sbb saya dan start bekerja..my first working experience at 26..waahh,dah 26 years old dah rupenye saya.mcm xpercaya.start working at age 26,mcm dah terlambat sket kan…tapi xpela,yg penting kite dedicated dengan tugas sy…

my new life as wife n career woman….yang tu mcm agak sukar..en.suami kerja di melaka,saya kerja di puchong..memang PJJ(perkahwinan jarak jauh) la….huhu…mula2 saya rase mcm ok,tapi sebenarnye mcm tak….huhu…xpela,harap sementara ni je la…nway,thanx en.suami kerana bg sy peluang utk develop career..hehe…

saya harap saya akan terus bsemangat mengharungi 2011…selamat tahun baru!!

Advertisements

One thought on “my 2011 bermula dengan penuh semangat!!!

  1. Fairuz berkata:

    selamat bekerja. nanti belanja saya..hehe..

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s