~saya as Mak Lang~heh

17 febuari lepas…baby kakak sy selamat dikeluarkan dari perutnya melalui ceaserean…emergency ceaserean sebenarnye disebabkan blood pressure kakak sy yg sgt tinggi di akhir2 waktu utk melahirkan anak..alhamdulillah,semuanya selamat n harap sgt kakak sy cepat sembuh n dpt kuat hospital secepat yg mungkin…

actually,sy suke je kalo baby panggil sy as a Cik,nampak mcm mude slalu kan..hehe..tp abg ipar sy kata,elok la panggil mak lang..exclusive utk anak2 sedara sy yg cumel2..hehe..

n secara exclusive~congrats to all my dear friends yg sedang pregnant..selamat menjaga kesihatan,menjaga pemakanan,bersabar selalu n nikmatilah pengalaman mengandung as a great gift~

Nur Qairin Fazia,dengan berat 3.2kg,n tinggi 50cm…welcome to the family as a 1st granddaughter,1st niece n we luv you so much..hehe..

Advertisements

11 thoughts on “~saya as Mak Lang~heh

  1. ahmadyusrie berkata:

    huhu…congratz mak cik F, first niece eyh…i don’t have one yet
    nama tu sangat beautiful…ape maksudnya eh?

    • cikf=) berkata:

      nur = cahaya. Qairin = ejaan sebenar dlm bhs arab,khairin means kebaikkan, n fazia = kejayaan..=)

      kalo awak anak sulong,kene ada baby sendiri dlu la…hehe

  2. zuriaf berkata:

    makcik dah awak ni eh…tak boleh panggil cik je la lepas ni…kene panggil makcik F la nampaknya…haha

  3. fiza berkata:

    mak lang…tahniah…comeynya dia…ehhehe

  4. AzamHassan berkata:

    haha..tak sabar nak tunggu dia besar..mesti ada sikit ciri2 rupa mcm awk~

  5. 1tomyam berkata:

    salam ziarah, cutenya dan tenang sekali raut wajahnya….steady

  6. tunbegia berkata:

    sungguh chomel,

    salamm,

  7. […] ingat tak saya ada seorang anak saudara(Little Qaireen)..the one and only niece side saya buat mase ini..si kecik Qaireen dah besar sekarang.Tak sangka […]

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s