merindui Si Putih~

si Putih laptop sy kene ragut last week…sedih…tak terkata…mungkin tiade rezeki…tp sy tetap rindukan si putih n berharap dikembalikan kepada sy…gambar2,lagu2,n yang penting master project sy…huhu…hancur hati sy ketika itu~

huhu…sekian update sy kali ini…getting better,tapi masih terase~

Advertisements

6 thoughts on “merindui Si Putih~

  1. en_me berkata:

    bengang kannns..

  2. cikf=) berkata:

    mula2 tu…bleh maafkan as long as bnd tu sy dpt balik…huhu…tp bile dh lame2…sakit atie,geram..kalo jumpe mcm nak sekeh2 je~huhu

  3. zuriaf berkata:

    kesian…kesian…kesian dia…apa lagi, mengadap CC la…carik bahan balik untuk master project..

  4. fndrocka berkata:

    jahat tol lembu tu

  5. buzzybug berkata:

    kena ragut? nasib baik awak ok… sabar ye. bukan rezeki tu. tp, bengang la gak kan… uhuhuuu…

  6. bluesky berkata:

    Ingtkn Si Putih tu kucing..muahaha..

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s