quick update~

salam…sy dh lame x update n saye xtau nak update ape..huhu…sekarang dh bulan 10,n sepatutnye sekarang ni sy dh busy on writing thesis.tp sy masih buat keje2 lab n project..sy mungkin akan extent dlm sebulan utk writing,n at the same time sy harap sy dptla bekerja sedikit2,jd tutor ke..penjaga lab ke..utk menampong kehidupan akan dtg..huhu

walaupon banyak benda nak fikir pasal research sy ni…saya still nak berkongsi kegembiraan dgn kengkawan blogger sume..hihi…sy harap xla terlalu awal utk sy katakan yg saya akan bertunang dengan soulmate sy..heh..sy harap saya x mengguris hati sesiape di saat ini..hahaha..perasan je…walauapepun, jodoh itu hak milik Allah dan saya berharap semuanya akan berjalan dengan lancar. Dan yang paling saya n dia dikurniakan kesabaran yg tinggi disebabkan kata2 orang dugaan orang yg btunang ni lain…sy pon xtau ape yg lainnya..hahaha..ye la..syaitan memang xsuke kalo ade umat2 nabi ni nak membina masjid~

Preparation???so lucky ada mak,sbb saya ditakdirkan tangan kayu yg memang xberseni..haha..harap je beli majalah pengantin n tengok2 hantaran,tp satu pun x menjadi..hahaha..dah 2 malam asyik blackout,so dah 2 malam la preparation sy tergendala..harap malam ni n malam2 seterusnye tak blackout lagi,n semua preparation dapat disiapkan..

Make up??disebabkan sy seorg student n saya cuba sediakan semuanya se’simple’ mungkin termasuk make up..huhu…jadi untuk seminggu lebih terakhir ni,sy cube2 la usha2 youtube cara2 make up yg natural…haha..tolong la kate yg make up tu ‘OK’ kalo saya upload gambar2 sy nnt..hehehe..nak bg tips make up???sila kan…..sy amat alu2kan..nak dtg tolong make up sy pon bleh..hehe

on 17hb Oct…saya jemput sume datang ke rumah sy di kampung ijok..majlis pertunangan n mini open house..hahaha…

Advertisements

10 thoughts on “quick update~

  1. en_me berkata:

    jap, me first kahh.. suker sukerr

  2. JuliaNa berkata:

    TAHNIAH cikF..lama tak masuk blog..tahu2 ada berita gembira dari cikF..SELAMAT BERTUNANG!! 🙂

  3. qdetactive berkata:

    tahniah cikf..
    bila la nak ikut jejak langkah..
    huhuu…

  4. cikf=) berkata:

    en.me :hehe…mestila 1st…

    Kak Juliana :hehe..sy pon lame dh x update blog…nway,thanx k~

    Q :hehe…thanx…awak tu muda lagi…kene abeskan degree dlu..heh

  5. zuriaf berkata:

    eh..nak bertunang dah awak eh..haha…

    selamat bertunang la…kalau stakat mini open house, rasanya tak cukup untuk saya kot..hahaha..

  6. ridwanto berkata:

    salam, tahniah
    semoga di berkati Allah

  7. aLaNg berkata:

    tahniah!!
    selamat bertunang gk..
    skali dgn open house eh…

  8. buzzybug berkata:

    congrats!!!
    nanti post gambar banyak2 ye. 🙂

  9. !x0r@ berkata:

    wah, dah nak bertunang? alhamdulillah..
    ntah bila laa saya dapat ikut jejak langkah awak.. huu..

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s