1st Day Ramadhan~

1st day ramadhan..erk..terbangun pukul 11 after sahur n suboh..sungguh teruk…huhu…saya adik beradik dh fikir juadah ape yg best utk berbuka..haha..macam kanak2 rebina plak..sewaktu tidor panjang sy,sy mimpi sy makan..heh..mungkin sbb itu sy xbangun2,n sedar2 dah pukul 11..heh

arini…mak n abah sebuk kemas2 umah..awal kan??mungkin abah nak tolong emak buat ape2 yg patut sebelum die g umrah esok..n tanggungjawab abah ramadhan tahun ni,semakin bertambah..n saya harus pulang seawal mungkin sepanjang ramadhan,sbb mak dh pesan awal2..kesian kat mak nnt buka puase seorang diri..n sbb itula sy sanggup berulang alik setiap hari ke gombak..=)

saya suke bulan ramadhan..sbb bulan ini saje saya akan dapat cari juadah2 berbuka yg istimewa n pelik2,yg xmungkin boleh didapati pada bulan2 lain..erkk…ataupun sy yg sebenarnye malas nak kuar jalan2 gi pasar sebelum ini.heh..1st day teraweh malam tadi,sy rase agak suram sedikit..mungkin itu perasaan sy sahaja…saya harap semuanya akan bertambah ceria dari hari ke hari..insyaAllah…

sy sedang mencari cookies n kuih2 raya yg sedap..untuk hari raya…saya nak tempah kuih raye~huhu

selamat berpuase semua~selamat berjalan2 di bazar ramadhan jugak~

Advertisements

7 thoughts on “1st Day Ramadhan~

  1. buzzybug berkata:

    not even separuh hari posa awak dah mimpi makanan… hehehe… lawak betul…

    akak pun tatau nak makan apa… buka sorang2 aje hr nie…

  2. mucs berkata:

    selamat berpuasa cik f.. jangan makan banyak sangat masa buka..

  3. framestone berkata:

    selamat berpuasa buat kamu… lama dah xjejak ke sini..harap masih mengenali diri ku

  4. intifaday2k berkata:

    Salam ramadan… slamat berpuasa ….

    maaf lama tak menyinggah… been very busy… lama tak blog walking…

    mintak alamat ble?? kirim ke adrysabry@yahoo.com ek… nak kirim kad raya la.. thanks!

  5. cikf=) berkata:

    kak BB :hahaha….tu la..

    mucs :slamat berpuase jugak~

    framestone :hehe..masihhh….selamat berpuase jgak~

    adry :owh..igt nak antar kad jemputan td..heh

  6. - j o h a r i - berkata:

    selamat berpuasa..igt2 skit kalo gi bazar ramadhan tu ye

  7. AzamHassan berkata:

    awk jalan baik2 di param..jangan membeli belah secara keterlaluan ye..hehe..

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s