~JuLy…~

salam…sy memang dh lame x menulis…sy memang xde mood, n memang mhadapi konflik diri akhir2 ni.mungkin sy seorg je yg fikir sesuatu perkara itu terlalu mendalam,same mcm personaliti2 test yg pernah sy buat..just take it easy fauzani,InsyaAllah everythings getting better..

saya rasekan,Julai kali ini adalah yg paling busy..paling stress..paling penat..paling menakutkan..paling best (mungkin…sbb besday saya..haha)..paling excited(mdengar kabar2 teman2 yg akan/telah menamatkan zaman bujang..)..saya penat sebenarnye..tapi bukan sekarang utk bercuti..kadang2 sy nak lari seketika,jauh dr perkara2 yg sy fikirkan..mencari kekuatan n mulakan hidup dengan semangat yg baru..kadang2 saya rase macam nak menangis puas2,tinggalkan semua stress yg ada…

July…ramai kengkawan sy yg lahir on July…including my soulmate n me..happy becoming besday soulmate(11 July),harap2 dlm ke’busy’an sy ni,sy xlupe besday awak..sekurang2nye sekarang ni masih sy igt..hihi..1 july :hepi besday to abg nik..2nd July :hepi besday to aiman..7 July :hepi besday to zaim..14 July:hepi besday to Rahim..17 July:hepi besday to Juliet..miss u so much…dah lame kite xnangis same2…29 July:hepi besday to haidar,faiz….n sebenarnye ramai lagi…sy je yg terlupe..hepi besday too to kak min n kak yana..sorry for everysingle things…semoga jadi lebih matang n profesional~hepi besday also to bloggers…ada yg same besday ngan saye kan??hihi..

30 July, my 2nd presentation for project..alhamdulillah,skrg2nye sy try dapat sedikit ape yg sy inginkan..but a lot of things to do..harap dalam bulan kelahiran saya ni,saya semakin bersemangat..hahaha..insyaAllah..on July jugak,saya kene melepasi 75% untuk siapkan project..6 months to go..harap sy kuat lagi n menjadi lebih kuat lagi..

4th of July…Selamat Pengantin Baru to Syifa n Nasrul Hadi..May Allah Bless both of you…

27 Jun (errkk….bukan July..)…Selamat Pengantin Baru to Diyana n Fiqin…nnt free2,aku melawat umah korang k=)

saya rindu nak balik utm…saya rindu kat kawan2 saya,yg susah senang same2…gaduh same2…tido same2..xde duit same2..masak same2..nangis same2..motivate n counseling each other same2..rindu kat korang sume~

Advertisements

7 thoughts on “~JuLy…~

  1. en_me berkata:

    salam cik f itteww.. moga maju jaya sentiasa..

  2. luccadjiwa berkata:

    emm.. lama x jenguk blog ni.. saja je singgah sini.. jangan lupa lawat blog baru saya… http://mediaseni.com/blog/

  3. avataraang berkata:

    senarai panjang bulan julai..jangan la stress2 sgt..ape2 pun cik F kena juga hadapi semua 2..tenang2 je ye 🙂

  4. zuriaf berkata:

    saya tau awak rindukan saya jugak kan..hehe 😀

  5. - j o h a r i - berkata:

    Hadapi dengan senyuman
    Semua yang terjadi
    Biar terjadi….
    Hadapi dengan tenang jiwa
    Semua… kan baik baik saja
    [dewa 19 – hadapi dgn senyuman]

  6. tycoon berkata:

    No matter how much pressure you feel at work,
    if you could find ways to relax for at least five minutes every hour, you’d be more productive..Jgn tension2 k =)

  7. !x0r@ berkata:

    uish,ramainya besday bulan Julai. erm, happy bithday in advance. lg 4 hari je besday awk.. 🙂

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s