~Jawapan Puzzle~

tahniah kepada semua yg mencube…saya pun m’ambil mase yg lame utk bfikir..rupe2nya ada je jawapan di sebalik puzzle ni..hihihiu

  1. Seven Seas
  2. Split Level
  3. Forgive and Forget
  4. Missing You
  5. Downtown
  6. Lucky Break
  7. He’s By Himself
  8. See Through Blouse
  9. First Aid
  10. West Indies
  11. Six Feet Underground
  12. Backward Glance
  13. Tricycle
  14. Reading Between The Lines
  15. CrossRoads
  16. Three Degrees Below Zero
  17. Neon Light
  18. Just Between You And Me
  19. One in A Million
  20. Broken Promise
  21. You are out of touch
  22. Life Begins at Forty
  23. Jack In A Box
  24. Growing Economy
  25. Up before Eight
  26. Just Around The Corner
  27. Apple Pie
  28. Making Up For Lost Time
  29. Standing Ovation
  30. I understand You Undertake to Undermine My Undertaking (waaahh…HE memang terel)=)

waahh…ade yg tepat kah??mesti la ada…nway, tabik spring la kat org yg buat benda ni..mmg creative=)

Advertisements

14 thoughts on “~Jawapan Puzzle~

  1. buzzybug berkata:

    ada yang tepat. ada gak yang salah. hehehe…

    tp, setuju laa ngan HE mmg terer utk #30.

  2. cikf=) berkata:

    kak BB :yup….HE mmg terel=)

  3. نورنانا berkata:

    hoho… saya mmg tertunggu2 jwpnnya.
    ok, jwn saya betul walaupun jawab satu je. haha..

  4. en_me berkata:

    ghitewww erk..

  5. - j o h a r i - berkata:

    fuyooo..
    itu mcm ka?
    ade gak la yg aku btul ni,hehehe

  6. emam berkata:

    mak ai yang no 30 tu iq test ke never pass test ke apa

  7. t.a.t.a berkata:

    hahaha saya tak terpk langsung itu semua jawapan nya. memang bagus orang yang cipta benda ni. creative!

  8. Adry berkata:

    uiks… ada puzzle… bestnya… tak sempat nak ikut dah ada jawapan… hehehe

  9. cikf=) berkata:

    kak Nana :hehe..at least kite mcube=)

    en.me :yup..mcm gitu la~

    apai: saye tau jawapan awak salah…

    johari :haha..tahniah2~

    emam :xtau la…tanye si juliet~

    kak tata :haha…sy pun pening jgak fikir jawapan=)

    Adry :hehe…xpe…bleh cube lagi~

  10. adielflitzow berkata:

    pin..pin…assalamualaikum…oit…harap sihat2 je

  11. hairieusoff berkata:

    betul juga yg last tu ye…selalunya bila ada puzzle yng gunakan garisan (line)..sama ada under atau below.. yg lucky break tu rasanya ada nama filem ..see thru blouse tu …itu statement yg sgt popular kalangan pelajar lelaki heeheh

  12. kusu berkata:

    waa..nice 🙂
    thanks yea..hee..
    lama tak datang blog ni

  13. avataraang berkata:

    sangat menarik puzzle 2..semua jawapannye pun menarik..sayangnye xsempat mencube 🙂

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s