JuSt FoR FuN~

akhir2 ni saye pun xtau kenapa saya suka sangat Faizal Tahir..hahaha..tp sy memang minat kat die la..ada showmanship tersendiri…mase2 surf pasal die, baru saya tau die ada adik kumpulan nasyid jugak dlu…kabar2nye adik die pun seorang penyanyi nasyid jugak dlu,tapi sekarang study kat oversea…

so,saya sempat jugak la cari maklumat sket2 pasal bro die ni, name die Anas Tahir..x tau la die ni ke yg kumpulan nasyid tu dlu..n kabarnye, kawan die sorang lagi ni pun kumpulan nasyid jgak dlu…ok,saya bukan nak tekankan pasal diorg ni kumpulan nasyid dlu, saye cume nak highlight yg video ni mmg ‘giler…’hahaha…yg terase tu nasib la~tapi sy pun x tau betul or tak die ni (anas tahir )adik kepada faizal tahir..name ayah same..muka pun adela sket2…orang kate ya..tp Mr Ah Fa kata x…hehehe..ntah la..tp bnd ni mmg gile~

hav fun k….

p/s:hahaha…ni pencapaian terbaru saya..b’jaya m’upload video…yeaaahhhh~

Advertisements

13 thoughts on “JuSt FoR FuN~

  1. fiza berkata:

    huyyooo. heheeh… tp sy tak minat dia. sket2 dengar lagu dia okela… hehhee

  2. cikf=) berkata:

    kak fiza :hehehe…sy minat…tp x fanatik~

  3. tycoon berkata:

    owh..faizal tahir erk..aritu die perform mase ABP bh..

  4. mrahfa berkata:

    err, betul ke dia ni adik faizal tahir? Rasanya bukan le cikF.

    Nama brader ni anas tahir, pernah sekolah sama dgn mrahfa kat SMKA simpang lima, tu pun kejap aje, pastu dia pindah Johor.

  5. cikf=) berkata:

    soulmate :yup..itu la die..hehe

    mrahfa :mm tu la Mr Ah Fa…sy banyak gak cari2 pasal anas tahir ni…pastu ramai org kate die adik faizal tahir…lebih2 lagi muka diorg pun lebih kurang je~

  6. qdetactive berkata:

    gile kentang tol la diorang ni hahaha…

  7. cikf=) berkata:

    Q :hahaha…diorg memang gile…suke2 ati je ajuk org~

  8. AzamHassan berkata:

    saya smpai skang masih gagal nak upload gambar..video apatah lagi..

  9. Adry berkata:

    hahaha… dia kutuk penyanyi saujana tu kan… hahaha.. selamba jak…

    P/S: Saya pun minat Faizal Tahir…

  10. zool berkata:

    Ala.. Faizal tahir dulu pun dari kumpulan nasyid gak…

  11. cikf=) berkata:

    azam :hahaha..sy pun baru bjaya=)

    Adray :hahahaha…same la kita…

    zool :a’ah…kump nasyid jgak…skrg2nye die masih lelaki lurus lagi..hihihi

  12. Fye berkata:

    sdap

  13. en_me berkata:

    ahaha.. layannns..

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s