~TaG LaGi….~

salam….dalam minggu ini, inilah entry pertama sy~bagi org yg kekeringan idea mcm saya, mjawab tag adalah langkah yg paling mudah untuk mengelakkan sawang2 berada di blog sy ni…hehehehe

The rules are:
1. Make a list of what you want on your birthday
2. The list should be 10 numbers
3. Give it to 10 frens of yours
Wish List~
for besday, saya cube fikirkan sesuatu yg reliable yg praktikal utk org belikan hadiah utk sy~hehehe..ayat poyo, macam la sume org nak bg hadiah kat saye…hahaha

  1. I-Phone…..Blackberry pun ok jgak~
  2. Pakej Perkahwinan n Honeymoon yg best=)
  3. Buku2 dari James Patterson, Harry Potter, Buku Sirah Nabi2 n Rasul dan buku2 lain untuk memenuhi rak buku saye=)
  4. Kupon Makanan free di Secret Recipe, Kenny Rogers, Pizza, KFC, dan makanan2 lain.
  5. Free Voucher for shopping at IKEA~
  6. Set Kosmetik~Walaupun jarang gune, kalau ada mesti syok~hehehe
  7. Baju, Kasut n Handbag~
  8. Free Tiket2 wayang~hahahaha…no cerita2 hantu~
  9. Choc, Kek Choc~nyum…nyum….
  10. Bargantung kepada situasi n keadaan semasa=)
saya xnak tag sapa2…sy xde idea…tapi kalo org yg xde idea menulis entry macam saya, bleh la buat tag ni~hihihi
Advertisements

One thought on “~TaG LaGi….~

  1. !x0r@ berkata:

    nak buat..nak buat..!!

    hahahahaha

    tunggu saya rasa nk update.. sbb saya tgh takda idea nk blogging. this could be the right thing to update my blog. plus, my birthday is next month. 😀

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s