~Si BiRu n Si PuTiH~

biru dan putih di sini bukan merujuk kepada mana2 pasti politik…biru dan putih di sini merujuk kepada buah hati saya…hihihi

si biru~abah pinjamkan kepada sy,ini bukan bmaksud sy nak menunjuk2,sy cume hanya menghargai pinjaman yg ada~

si putih~hasil dr research grantt dr kampus,khas untuk project sy..mungkin hak milik kekal kot~

walaupun bukan hasil duit titik peluh sy, tapi sy cube jage macam hak milik sy sendiri…yeaaahh…pasti saya akan lebih bersemangat untuk siapkan project sy kali ni~

Advertisements

9 thoughts on “~Si BiRu n Si PuTiH~

  1. en_me berkata:

    goodluck cikf yg jeliterr tewww.. blog jugerr bukanlarr hakmilik kekalsss.. salammm jumaat

  2. ahmadyusrie berkata:

    waa si biru itu sama macam sy punya…welcome to da club
    oh ye…tag anda sudah saya jawab…tq len kali tag le lg

  3. tycoon berkata:

    wah..pinjam buleh.hihi

  4. buzzybug berkata:

    si putih sungguh jelita~ fewwiittt!!

  5. cikf=) berkata:

    en.me :yeah…tiada yg kekal pun di dunia ni kan~

    yusrie :waahh..ye ke…kite same la~hehe..same2~

    soulmate :hehe….nak pinjam yg mane satu??

    kak BB :hehe..cantik kan???sy yg pilih kaler putih=)

  6. hairieusoff berkata:

    bestnya grant tu…

  7. mrahfa berkata:

    wah, buat research pun bole dapat vaio tuuu, tak tahannn 😀

  8. AzamHassan berkata:

    biru putih kehidupanku adalah tajuk awak sepatutnya~

  9. aTiQah berkata:

    Fullahmakk. Vaiooo tu. Sangat best lah. Semoga lebih bersemangat ye kak. Hehe.

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s