~HaNdBaG KuLiT…CaNtIk??FiKiRkAn KeMbALi….~

handbag kulit??tali pinggang kulit??memang cantik n cun…tapi harga die pun memang chantek sgt la..stkt ni saya xmampu lagi la nak beli..huhu…setakat tengok2,cuci mata,ok la….

saya berjalan2 di fotopages…melihat gambar2 yg cantek adalah antara hobi saya..sehinggalah saye singgah ke blog http://shw.sirloinskipper.fotopages.com, entry How Make Your Handbag~err…nak kate ngeri ada jugak..nak muntah,adela sedikit..kesian???memang ada..wpun haiwan2 tersebut x bleh dimakan,tp kesian la..

saya xtau la,peminat2 barangan kulit masih lagi akan berminat terhadap barangan2 kulit atau tidak selepas melihat gambar2 tersebut..memang patutla kelab2 pencinta haiwan, mengharamkan barangan2 daripada kulit n bulu2 haiwan…owh,xsanggup plak sy bayangkan kalo beruang yg cumel tu kene siat2 kulit,bulu…huhu
p/s: sape nak makan sup ular or kari buaya???

Advertisements

6 thoughts on “~HaNdBaG KuLiT…CaNtIk??FiKiRkAn KeMbALi….~

  1. buzzybug berkata:

    tapi,handbag kulit lawa… hehhee…
    tp, bukan kulit ular laaa… :p

  2. en_me berkata:

    ala, macam kiterr makan daging lembu kerbau jugerr, sian tak tengok gambor2 maserr raya korban.. meleleh-leleh darah, terbeliak biji materr lembu kerbau kambing ghitewww.. tapi kiterr makan jugerrr.. uhuhu

  3. cikf=) berkata:

    kak BB :mmg lawa kan???huhuhu

    en.me : tp itu mmg untuk makan…tp ini utk hiasan n kepuasan~

  4. zuriaf berkata:

    saya tau awak ade pasang niat nak bergaya dengan barangan kulit kan..? kan? hahaha…

  5. ahmadyusrie berkata:

    euuwww gelinye..x de feeling pape ke mamat yg dok strip kulit ular tu..kejam tol
    bleh tunjuk pict ni kat ladies bile diorg merengek nak beg tangan kulit…haha

  6. AzamHassan berkata:

    tp dia mmg makan suma benda tu awk..lpas siat kulit, daging leh la mkn..so xrugi gak la..

    sbb kita kat malaysia, so benda tu mmg offense gak..

    tp jahat kalau siat kulit idup2..bangsat anak beranak, huhu..

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s