fLy FrOm UtM 2 UUM~

Dah lame sangat saya x update blog..xtau la ade blogger rindu sy or x, yang pastinye sy memang rindu kat blog sy..hehe..

sepanjang ketiadaan sy, saya telah pulang ke johor sebentar menghadiri majlis perkahwinan ‘kakak’ kesayangan sy yg telah terlepas sehari..kenapa terlepas??memang panjang ceritanye..pendek cerita, kawan sy yg sepatutnye menjemput sy di umah telah eksiden..tapi disebabkan semangat masing2 yang kuat, kami pun pergi jugak la ke johor wpun dh lambat..lagipun dh lame x jumpe kengkawan lama..heh

kemudian, sempat jgak la singgah ke UTM, mengambil gambar n mengenang kembali nostalgia2 di sana..hehe..nway, thanx to zuriaf yg tolong kitorang amik gambar n join kitorg makan cendawan goreng yg hebat tu..heh..memang best jumpe kengkawan lama=)

then, balik je gombak, 2~3 ari lepas tu sy n team project sy ke UUM plak, untuk karnival keusahawanan. team saya terlibat untuk pertandingan rancangan perniagaan..err…saye jadi tukang sebuk2 je..hehe..alhamdulillah, rezeki kami dapat 2nd prize..tapi kami pulang dlu..sbb ada ‘buah hati’ baru menanti saya..haha…sbb ‘buah hati’ lama, ayah saya dah jual..sedih…huhu..nnt saya masukkan gambar ‘buah hati’ baru sy…tp bukan skrg..WiFi kat sini x ok sgt…huhu

Advertisements

10 thoughts on “fLy FrOm UtM 2 UUM~

  1. callister berkata:

    buah hati??
    xsabar lak nk tgk..
    ape buah hati 2??
    motor ek?
    eh laptop?

  2. aTiQah berkata:

    hummm…ape ek buah hati baru. kereta kah? hehe.

  3. cikf=) berkata:

    callister n aTiQah :hehe…nnt kite tunggu same2 k~

  4. ahmadyusrie berkata:

    i think it’s a car aite??..

  5. en_me berkata:

    ammmvoiii, dah jual kancil merah ganti viva ijo fulakkks ker.. ekeke

  6. cikf=) berkata:

    yusrie :hehe….

    en_me :hehe…bukan ijo la en.me…nnt sy letak gambar=)

  7. zuriaf berkata:

    cendawan je.. 😦 huhu….

  8. tycoon berkata:

    wahhh bestnyer ayah belikan buah hati baru…huhu

  9. cikf=) berkata:

    apai :hehe…awak kate aritu xpe….

    soulmate :hehe..buah hati yg tu,pinjam je…heh

  10. alan berkata:

    wah..rindunye utmmmmmm

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s