eNtRy MaLaS~

ini adalah entry malas….malas nak taip panjang2..n saye start nak jadi rajin buat research sy…hehe..bagi sesiape yg tension, boleh tengok2 gambr bawah ni k…just illussion optic~

untuk image yg ke 4 tu…look at the middle column…n where does it end??heh…kalo tension jgn tengok lame2 k…nnt pening plak~

bagi saye…cantik gambar2 ni..pandai btul org yg lukis kan….cantik itu indah~ada beberapa hari lagi untk tahun baru….awal muharam pun ye…gregorian calendar pun ye jgak..kejap je mase blalu kan…huhu..umur pun makin singkat..alahaii…rase mcm aritu tgk adik sy kecik je, tibe2 dah abes spm dah die…azam tahun baru???saye cube ingat azam baru tahun ni…ntahla, dh lupe..sbb sy xsuke pun tulis2 diari n azam tahun baru..tp azam tetap ade la..tp kalo lupe, xde makne jgak kan…huhu

bagi yg masih cuti semester…wake upppppp…….cuti dah nak abes dah~huhu

download1

download21

download31

download42

Advertisements

16 thoughts on “eNtRy MaLaS~

  1. buzzybug berkata:

    apa maksudnya where does it ends for pic #4? saya sekejap nampak ada 3 tiang. kejap ada 2 tiang. hehehe…

  2. eclipse berkata:

    ala dia mcm pintu gerbang. lock kan pandangan mesti nampak C:

  3. cikf=) berkata:

    kak BB : hehe…ntah la…saye pun pening tengok…heh

    eclipse :ye kot…saye pun x paham sgt…heh

    en.me :okes…roger~

  4. framestone berkata:

    image yg ke-4 mmg menarik..kne fokus baru nmpk sesuatu yang disembunyikan didalamnya

  5. cikf=) berkata:

    framestone :hehe…yup….mnarik n memeningkan….huhu

  6. soulmate berkata:

    kdg2 kalo tensen keje bleh alihkan seketika fokus kita dari keje ke benda2 yg fun mcm tu..

  7. callister berkata:

    ni sume permainan mata..
    best2..

  8. cikf=) berkata:

    soulmate :yup…btul2..tp jgn la bnd ni tambah pening kepala dah la…heh

    callister :best2=)

  9. lydiarayyan berkata:

    oit! poit! jgn malas2 !!! lalalalala

  10. shinja berkata:

    Lukisan, saya suka lukisan. Pic yang awak postkan dalam entry awk ni memang menarik & kreatif. Lukisan adalah seni, kita dapat memberi tahu sesuatu mesej melalui lukisan..

    Hmm makin hari dalam tidak sedarnya kita, kita sudah hampir kepada akhir tahun bagi tahun 2008, & hampir kepada awal tahun 2009. Masa cepat berlalu, kita tak punya masa dh utk bermain-main, ayuh kita sama2 realitikan harapan & cuba capai matlamat kita kawan2!!

    p/s :- Selamat kembali berkuliah pada kawan-kawan yang masih belajar!

  11. zuriaf berkata:

    sejak bila student master ni jadi malas eh…hahahaha

  12. cikf=) berkata:

    kak lydia :haha…yea..yea…rajin2….

    shinja : hehe…tu pun sy paste je dr email~=)

    apai :hahaha…sejak azali lagi…

  13. mrahfa berkata:

    wah wah, sempat lagi memeningkan kepala dengan lukisan ni pulak ye šŸ˜€

  14. cikf=) berkata:

    mrahfa :mr ah fa…lame x jumpe…hehe….jgn pening2~

  15. AzamHassan berkata:

    awk dah ada sy..xyah la ada azam len lg~

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s