=)

mm bile kite ada kerja…xterase malas nak buat, tapi terase bosan…hmm..mmg xbest..mcm sy arini, ade keje, tp malas..hahaha..Knizam kate, kalo bosan, kite pos je gambar dlm entry…ok..arini sy buat mcm tu..

sy tengok2 PC sy, godek2..n tengok gambar2 lame..sebenarnye sy antu gambar, cume xtau amik gambar..heh..tp ade beberape gambar yg mmg sy suke tgk~gambar2 bwh ni, ade 2 keping je dr sy, yg len2 curi2 dr internet..just enjoy k~

gambar 4org budak tu saye amik mase makan2 kat Senibong bersama family cousin sy..seronok rasenye dpt tengok budak2 yg agak nakal tu..n gambar sunset tu sy amik mase sy jadi fasilitator orientation week di Kolej Matrikulasi Melaka..matrix sy jgak dlu, tp mase study x berkesempatan nak amik..heh

plz click to enlarge the picture=)

Advertisements

20 thoughts on “=)

  1. framestone berkata:

    kite pun kekdg cam nie jugak.. sebab tue tiap post kite ade je gambar..walaupun xde kaitan dgn cerita pun

    yg mana satu gambar kamu ek

  2. framestone berkata:

    out of topic–>
    he…23x betul2..kite plak suke call org if ade bnde nk cakap atau nk bertanya.. kalau x, hp sure buh jauh2

  3. framestone berkata:

    out of topic lg–>
    kite kecik dulu pun same juga..dah besar kumpul duit baru dapat hp..tp 2nd hand punye la..bunyi pun mono je…

  4. callister berkata:

    mak ai hantu gmbar..
    xpernah dgr lak…
    hantu gmbr 2 mcm mn ek?

  5. cikf=) berkata:

    framestone : mm gambar yg sy amik yg bukan anime..sbb sy rabun IT, xtau nak buat cartoon2 ni..hehe..

    mm mase zaman sy dlu, HP mahal lagi..kalo ade hp, mcm kaya gila la..haha..nampak sgt jarak umur kita berbeza kan??heh

    Callister : hantu gambar = org yg suke amik gambar, lebih2 lagi gambar sendiri..tp kalo nak letak gambar sy byk2 kat dlm entry ni, mcm poyo je kan???hihihi

  6. ahmadyusrie berkata:

    saye bkan antu gambar….i’m afraid of camera…what dya call that…
    post gambar ialah cr terbaik when u dont know what to write…
    “picture worth a thousand words”…curi ayat How it’s made….

  7. cikf=) berkata:

    hehe…mungkins selepas ni byk entry yg akan dipenuhi dgn gambar2~heh

  8. framestone berkata:

    pasti ke jarak umur kite jauh…tahun kite dulu yg popular 3310 la..harga nk cecah RM400…beli pun dari hasil duit belanja dan elaun sukan kite kumpul.. time tue pakai digi.. nk topup paling kurang pun RM50..mne nak cari rm5 time tue..

    dah agak dah tue gambar yg kamu buh

  9. tycoon berkata:

    suke gmbr sunset tu..

  10. budak kampung berkata:

    suka ambil gambar..
    tp x suka bergambar..

  11. eclipse berkata:

    nad pon tgh buat upload gambar kat blog agy satu.
    heee banyak sangat gambar.
    buat berat je, pastu takut virus masuk
    semua ilang XD kalau kita upload sekuarng2nya masih ada
    haha baru je terfikir pasal tu

  12. cikf=) berkata:

    kak lydia :akak rindu sy ek??heheh

    framestone :hehe..mmg glamer phone tu mase tu..tp sy pilih motorola~

    tycoon :hehe..nnt kite amik gambar tu same2 k~

    pyejal :sy suke dua2..heh

    eclipse :hehe..tula..kalo kite simpan doc kat email, kalo format comp still ade backup=)

  13. en_me berkata:

    iye, senibong me pernah pergi..
    iye, kmm londang pun me pernah pergi.. salammmz adek f yg maness itteww

  14. etomyam berkata:

    suka gak gambar….Senibong kat mana tuh? sorry x pernah dengar…nampaknya peljaran Geografi aku x habih lagi..

  15. !x0r@ berkata:

    chomel betul lembu tu pakai kasut tumit tinggi. kahkahkah..

  16. diya berkata:

    uhu. gambar sunset kat kmm tu, area mana ek? takleh nak recall pulak 😀

  17. buzzybug berkata:

    comel gambar katun tu… esp yg 1st tu… 😛

  18. cikf=) berkata:

    en_me :slamat bhujung minggu en.me~

    etomyam : senibong kat johor..dekat2 JJ tebrau~

    diya : mm depan B2 kot..x igt sgt sbb dh lame sgt amik tu..

    buzzybug :hehe..sy pun suke gambar tu=)

  19. cikf=) berkata:

    ixora :hehe…sy pun suke..nasib baik xde cowwalh..heh

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s