My GrAdUaTiOn~

isnin,18 0gos 2008…alhamdulillah..semuanya berjalan dengan lancar..cume penat n rushing sket.sbb ari sabtu kami ke Putrajaya untuk graduation abg saye, ari ahad baru bertolak gi johor n isnin after graduation kene settle semua cpat2 sbb ari selase sume ada hal masing2 termasukla sy…huhu…so,xdela byk sgt gambar sy nak amik semalam. lagipun ramai sgt org n panas..nasib baik mase registration sy dh amik gambar ngan kawan2..nnt yg lain2, sy grab je gambar dr frenster kgkwan sy..

lame dah x jumpe kengkawan lame..rase gumbire mengetahui perkembangan semase mereka..ade yg dah keje, ade yg sambung study n ade yg masih lagi menunggu..walau apepun, itu semua rezeki masing2.saye percaya Allah dah channelkan ke ke jalan yg terbaik..yang penting kite jangan pernah putus asa..

owh,saye nak share 1 lagi perkara. mahasiswa yg memenangi anugerah diraja pada kali ini adalah kenalan saye, berumur 23 tahun..fakulti kejuruteraan elektrik juga. poiter 3.98, ayah beliau seorang pemandu lori. beliau juga seorang MPP (majlis perwakilan pelajar) dlu..yang menariknye, beliau telah berkahwin pada hujung tahun lepas..yeah…sy memang kagun n sedikit jeles kepada beliau..haha..nway. tahniah kepada beliau~

maaf..sy x sempat nak jenguk2 blog kamu semua..n x sempat nak upload gambar..lain kali k~

Advertisements

14 thoughts on “My GrAdUaTiOn~

  1. qdetactive berkata:

    congrate 2 ur graduate.

  2. tycoon berkata:

    Congrate!mst dpt byk flower..heheh

  3. shinja berkata:

    mabruk!! (tahniah)

  4. cikf=) berkata:

    Q : yeah…tq2~

    tycoon :hehe…red roses~

    shinja : syukran~hehe

  5. buzzybug berkata:

    congrats cikf πŸ™‚

    konvo best! banyak bunga! hahaha…

    masa konvo saya, saya paksa kakak2 saya bagi saya bunga banyak2… πŸ˜›

  6. diya berkata:

    congrats ye! pesta konvo best! πŸ˜€

    uhu. tegak bulu roma baca part mahasiswa yg dpt anugerah diraja tu. 3.98! perghhh. suspect!

  7. t.a.t.a berkata:

    kong hei le siu pang yau..
    so apa plan lepas ni?

  8. en_me berkata:

    ok.. (sambung ayat yg last tewww)

  9. cikf=) berkata:

    buzzybug :hehe..xla. byk pun…ade la sket2 utk amik gambar..hehe

    diya :yeah….dir mmg terel~

    t.a.t.a :ape plan????meneruskan pjuangan sambung study…huhu

    en_me :hehe…okies~

  10. !x0r@ berkata:

    wah,dah grad dah? tahniah2.. jelesnya saya.huhu

  11. syifa penawar berkata:

    fauzani~!!
    congratz..xde gambar ke??

  12. mahsyar90 berkata:

    xde ke gamba cikf ni dah grad ngan pakai jubah yang labuh tu?

  13. cikf=) berkata:

    KNizam : same2~

    iXora :hehe…jgn jeles…akan sampai mase awak jgak~

    syifa : hehe..insyaAllah..nnt sy letak

    mahsyar :mcm tau2 je jubah tu labuh kat sy..hehe

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s