TaG 7~ A to Z…

tag kali ini datangnye dr Q plak..A to Z..mcm kumpulan rap dlu2..hihi..terime kaseh kepada beliau yg telah bg kerja rumah kat sy..hihi

A for my soulmate names’ starting by A..n sy pun suke huruf A

B for Besfren..thanx to all my besfren yg slame ni byk mbantu sy~

C for Cuaca hari ini agak baik..C for macaroni Cheese as well..hehe

D for Demam..saye rasekan simptom2 demam telah bermula when my graduation day just around da corner..huhu

E for Ezora..serial drama yg berbelit2 tp sy tetap suke nak tgk..hihi

F for Fauzani..hahaha..name sy~

G for Guilty…saye tak suke ada perasaan ni berpanjangan..huhu

H for Hero..credit to my father yg dah byk support sy slama ni..

I for Impian..bukan impian sunsilk or roda impian, tp Impian sy nak buka bisness suatu hari nanti..

J for Juara..semua orang adalah juara semasa X or Y compete ngan gen2 yang lain utk sampai ke X..n akhirnye lahirlah juara2 yg ade skrg=)

K for Kereta Kancil yg jadi pengangkutan utama saye skrg~

L for Lagu..saya ada banyak lagu kegemaran..

M for Mama…terime kaseh to mak yg melahirkan sy~

N for Nombor kegemaran saya adalah 1 dan 7..

O for Optimistik…kite kene berfikiran optimistik..sy suke sikap ni=)

P for Positif..positif yg x bagus adalah HIV positif..n Putih adalah fav kaler sy..

Q for Q..orang yg berdedikasi n bertanggungjwb kepada hal ehwal org asli..hehe..terime kaseh kerana cakap sy seorang yg baik hati..hehe

R for Rasa Sayang..saye berpendapat siape yg tak tau lagu rase sayang die bukan orang malaysia..haha..suke2 atie je ckap~

S for Sekolah…sy pernah bersekolah di Sek.Keb.Ijok, Sek Men Keb Raja Muda Musa n Sek Keb Agama Kuala S’ngor..

T for Terime kaseh kepada bloggers yg slalu singgah2 di blog sy~

U for UTM n UniKL..universiti yg sudi terima saye~

V for Vindicated..lagu yg saye rasekan dinyanyikan dgn penuh perasaan..soundtrack crite Spiderman kalo x silap..

W for Woww…kagum2..sy hamper bjaya siapkan tag ini..hehe

X for X-pax Celcom…tp sy x gune plan celcom yg ni..

Y for Yeeaaahh…dah nak abis buat tag ni..

Z for ZzzZZzzz…dah boleh tido..haha

owh…saye x sangke dpt buat tag ini sebegitu cpat..hehe..kagum2..ape lagi kak lydia n cik t.a.t.a..sile la buat tag ini..hehehe

selamat berhujung minggu semua~

Advertisements

19 thoughts on “TaG 7~ A to Z…

  1. Mr Ah Fa berkata:

    wamboi wamboi cikF, hari jumaat lagi 2 jam ni dah selamat berhujung minggu ye 😆

    Anyway kat sini dah hari Jumaat, selamat berhujung minggu ok 🙂

  2. !x0r@ berkata:

    cool la cara awak jawab tag ni.. tambah2 part yg dah nak last2 tu. hee. oh,ya.. better awak terangkan skit kaler tulisan tu sbb saya ni dah ada simptom rabun.[i’m not kidding]

  3. cikf=) berkata:

    Mr Ah Fa :err..saye igt esok dh ari sabtu..hehe..teringat A to Z Mr Ah Fa…

    iXora :err..penat sy fikir ending die tu sbnrnye..hehe
    nway thanx..sy dh tukar~saje je try kaler2 purple pastel tu..hehe..

  4. !x0r@ berkata:

    hehehe.. harap tak nyusahkan awak la. bukan apa.. sbb background blog ni kaler putih, jadi bila tulisan tu kaler purple, saya kene tenung elok2. huu..

    erm,cuaca hari ini sangat panas~ huhu. tak tahan saya duduk dalam rumah. rasa macam duduk dlm oven. hahahhaha

  5. KNizam berkata:

    lately neh mmg banyak betul tag mengetag. dah macam festival plak. hehe 🙂

  6. cikf=) berkata:

    iXora :yeaahh..kepanasan tu la yg mungkin buat sy pening2 lalat..huhu

    KNizam :hehe…kebetulan..waktu2 xde idea ni, best je buat tag..hehe

  7. Qdetactive berkata:

    hahaha…tag ku telah disiapkan.
    bagush…bagush…
    lepas ni nak mintak keje dengan bhgn hal ehwal orang asli la. lulululu…

  8. alone berkata:

    wow.. from A to Z.. huhu

  9. cikf=) berkata:

    Q : hehehe..ye la..bgus tu…nnt sy mintak jd seketari..hehe

    alone : alone..buat la tag ni skali=)

  10. mahsyar90 berkata:

    wah..macam belajar mengeja balik ye..haha

  11. mahsyar90 berkata:

    lupa lagi satu..send la link lagu kitaro tu kat emel ni..if u dont mind 😀
    mahsyar2369@yahoo.com

  12. cikf=) berkata:

    mahsyar : err….saye dh emelkan lagu tu..
    mm sape2 yg berminat nak lagu kitaro..’Dawn in Malaysia’
    bgtau la ek..nnt sy emel..hehe..promo plak~

  13. JuliaNa berkata:

    yeee..Ezora semakin berbelit..semakin pening!!

    tapi tetap layan..:)

  14. hiten mitsurugi berkata:

    terima kasihlah kerana sudi belanja macaroni n cheese..

  15. qdetactive berkata:

    cikf – nak jadi seketeri? takleh tu kuota utk orang asli. hahaha. cikf jadi kerani am je. lainla kalau cikf ni orang asli. lulululu….

  16. mahsyar90 berkata:

    ok tengkiuu… 😀

  17. cikf=) berkata:

    Juliana : a’ah..layan je..lagipun dh nak abis..kalo xtau ending die macam menyesal je tgk..hehe

    hiten :err…sape blanje sape ni??hehe

    Q :owh..org asli je ek yg available..hehe

    mahsyar :same2~

  18. diya berkata:

    uhu. klw kena tag gini, mahu diya 4 hari diya ngadap laptop, tak hbs2 jwb lg. hehe. dh mcm blaja ngeja plak. tapi, boleh tahan kretif gak tag ni 😀

  19. qdetactive berkata:

    tengoklah sape yang cipta(nada bongkak) hahaha…

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s