HaNtU Tv~

dah brape hari saye x online..baru sy tau,aktiviti membuat research ini adalah activity yang memerlukan kerajinan, ketekunan n minat..owh..adakah sy tergolong dalam kategori tersebut???i’ll try to develop all those skill…huhu

sy melawat2 blog ixora…buzzybug…err…crite2 pasal tv..erk..sy jeles sebenarnye..aarrgghhh…saye dah beberape hari x tengok TV.saya sebenarnye ‘hantu TV’..huhu..selame sy ade kat umah, byk keje2 research sy tgendala sbb TV..saye sanggup untuk pulang ke rumah semata2 untuk menonton CSI, Las Vegas dll..sy juga slalu lambat utk pulang semula ke gombak gara2 menonton crite Lady Wu pukul 10 pagi..

apabile setibanye di rumah, sy akan menonton Ezora secara online..yeah…wpun sy tau byk komen2 tentang drama siri tersebut, tapi saye sebenarnye mmg minat ngan Fazura..hehe..

owh..demi kerja2 sy di kala ini,saye harus melupekan TV..owh..tp TV slalu menggoda2 saye…arrrggghhh….sebenarnye sy teringin nak buat request kat kakak sy supaya membelikan sy TV kecik,erk..tp rumate sy lebih memahami keadaan sy dgn membawa sebuah tv kecik kat bilik sy..yeeehhaaa…abisla project sy…hahaha

Advertisements

9 thoughts on “HaNtU Tv~

  1. en_me berkata:

    me tengok ‘buletin utama’ jak.. uhuhu

  2. qdetactive berkata:

    kat bilik Q pun ade tv kaler itamputih satu. takleh ade tv warne, kalau tak bilik nanti jadik pusat rukun tetangga. hahaha…

  3. lydiarayyan berkata:

    oooo semua cerita pasal tv ke~~~ ngeee~~~~

  4. buzzybug berkata:

    kalo saya tak busy, saya akan jadi segala mcm jenis hantu… kalo saya busy, TV pun saya tak tengok. saya jeling2 je. 😛

    the very 1st electronic thing yang saya beli masa saya keja dulu ialah TV. haha. saya beli yang 29inci terus. baru puas hati. hahaa…

  5. zuriaf berkata:

    beli la tv mobile…ala, henpon yang ade tv tu..buatan cina…

  6. tycoon berkata:

    tv oh tv..hidup mu sgt penting di kala ini..

  7. cikf=) berkata:

    en_me : yeah…bgus la tu..hehe

    Q : setakat ni mmg hitam n putih jgak..hehe

    kak lydia :huhu..jeles gitu ngan diorg ni..err..bile nak mula shooting kite ni??heh

    buzzybug :waahhh..hantu lagi ke???huhu

    tycoon :heheh

  8. callister berkata:

    betul kata zuriaf, beli tv mobile.xada la mahal sgt..
    anyway..pandai lak tv tu menggoda2 kan..
    ke u yg goda tv 2?

  9. cikf=) berkata:

    callister : hehe..yeah..kalo ade rezeki akan diusahakan…erk…sy x pandai nk goda2 ni..heh

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s