KoNvO SaYa~

yeah kengkawan…insyaAllah saya akan bgraduasi pada 18 ogos ini..hari isnin..ye, saye tau..ari isnin..ramai yg xdapat dtg sbb kerje,tp nasib baik cuti sekolah.blehla kidnap adik n kakak sy..hahaha

ape yg best bile nak grade??mesti terbayang bunga-bungaan yang banyak..teddy bear..haha..tapi bunga xboleh simpan lama2,sbb sy xtau nak simpan bunga2 kering..hehe..teddy bear??erk..saye takut ngan teddy bear..huhu..kate2 ini sy tujukan khas kepada warga UTM yg akan sy pakse utk menghadiri graduasi sy..haha..tapi sy suke ros putih n lily..yg ni ditujukan khas kepada soulmate sy yg akan sy pakse utk datang jgak..haha

mm ape lagi yg best bile katekan tentang graduation??mm bjumpe kengkwn lame yg dh dekat 3~4 bulan x jumpe..yg dh keje, mesti seronok cerite pengalaman bekerja..harap2, yg masih menunggu tak tertekan..rezeki ada di mana2..erk..ayat ni utk sy jgak..hehe

mm Pesta Konvo..saya akan hadir sebagai pelawat saje..maklumla, xde duit nak shopping ni.tp saye akan cari zuriaf sampai lubang cacing supaya die dapat membelanja sy..haha

untuk warga johor, sy jemput sume utk Pesta Konvokesyen UTM ke 41 di padang kawad..en.me, sile la datang memeriahkan suasana..kak lydia pun kat johor ke??jemput2 la ek..jgn malu2..mm bile???nnt sy tanye si zuriaf itu..haha

mm kalo nak password utk entry di bawah..plz ask iXora ek..sorila iXora, melibatkan awak..hehe..sbb arini sy nak balik gombak..n esok baru balik umah..rutin mingguan..heh

Advertisements

17 thoughts on “KoNvO SaYa~

  1. fiza berkata:

    congrat…tingat dulu2… hehehe…

  2. cikf=) berkata:

    yeahh..terima kaseh~hehehe

  3. !x0r@ berkata:

    hahah.. abisla fairuz pasni. mesti awak akan cari beliau sampai jumpa kan? kui3

    err,nak paswed bole? 😆

  4. en_me berkata:

    tahniah.. semoga dapat kerja dengan cepat..

  5. cikf=) berkata:

    iXora : kalo x jumpe..saye akan buat pengumuman kat tapak pesta konvo..hahaha
    mm password sy dh send kat ym..tq~

    en_me : trime kaseh..tpkan en_me,saye kan tgh sambung study..hehe

  6. zuriaf berkata:

    err…saya akan cuba menyorok sampai lubang anak cacing lak..hahaha..biar awak tak dapat carik…kalau tak pun, masa hari isnin tu nanti saya mengular la..hahahaha…

    jumpa saya di dataran anggora..!!!

  7. qdetactive berkata:

    “tapi sy suke ros putih n lily”

    Q: bukan ke ros putih n lily tu tanda sedih dan bermurung?

  8. cikf=) berkata:

    zuriaf :awak penjual bungakah???hahaha

    Q :yeah…sy tau..tp sy mmg suke kaler putih..hehe..
    mase cari2 bunga konvo lepas pun, org jual bunga ckap camtu..
    putih kan suci..heheh

  9. Mohd Hafifi berkata:

    tahniah dah abes blaja..saya dl pernah jual bunga, teddy bear n t-shirt time konvokesyen. yang paling dapat smbutan bunga n teddy bear yang pkai topi graduate tu..seronok gile tgk dorang..jeles pun ade..

  10. cikf=) berkata:

    Mohd Hafifi : hehe…xpe..hari awak akan tbe jgak..hehe..mst untung besar org yg jual bunga ni…

  11. mohdjai berkata:

    suh orang bagi bunga plastik. b
    oleh simpan smpai bila-bila.

  12. hiten mitsurugi berkata:

    tahniah, akhirnye awak grad tanpa extent..

  13. qdetactive berkata:

    kalau macam tu bolehla kenalkan dengan sorang bro ni. dah lame dia minat kat u. dia ari2 pakai kain putih. tapi dia ni tak bleh duk diam, tlompat sana tlompat sini. hahaha….

    just joke

  14. diya berkata:

    wah. nak konvo dh. tahniah2. mesti skang hati tgh bunga2 kan. huhu

  15. JuliaNa berkata:

    uhuu..saya jeles!!!

    oppssss..nwey..TAHNIAH ya!!:)

  16. buzzybug berkata:

    waaahhh… teringat zaman2 saya konvo dulu… saya sedih sbb x dapat amik gambar ngan kawan2 rapat… suma terhilang. pastu coverage tepon jem plak… x dpt nak call out langsung. orang call pun x dapat… huhu…

  17. cikf=) berkata:

    mohdjai :yeah…sy setuju jgak cdgn itu..hehe

    hiten : yeah…alhamdulillah…

    Q :err…xmola bnd lompat2 tu..huhu

    diya :hehe..yeah..tq2~

    Juliana :haha..sy mmg nak buat awak jeles..haha..nway,tq~

    buzzybug :ala..siannye..meh konvo ngan saye lagi nak???hehe

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s