1..2…3….BaCk To ScHoOL~

alhamdulillah..kali ini org telekom sgt baik budi orangnye kerana menggantikan kabel yg telah dicuri itu lebih cpat bbanding yang dlu..harap2 lepas ni xdela blaku lagi kejadian2 ni..

sy ucapkan selamat belajar kepada insan2 yang dh masuk U balik tu..rajin2 blaja,jgn dating or busy2 sgt..wutever happen, utamakan akademik..hihi..=) owh,dengar kate si ixora tgh exam???all da best sist~ nway, insyaAllah saya pun akan masuk belajar balik..offer letter sume dh ok, cume sponsor je x dapat lagi..huhu…harap2 dapat la..manela nak cekau rm5K dalam mase 3 ari ni..huhu

ramai gak yg tanye,kenapa x keje dlu..mm jawapannye, sy rase saye masih muda n nak grab sume peluang yg ada.mungkin hati sy still nak study lagi wpun slalu tensen2 mse study dlu..Dr.Fadzilah Kamsah pakar motivasi kate, kalo tiada tekanan dalam kehidupan, x normal la kehidupan kita..kdg2, stress yg menjadi pemangkin kehidupan.hihi..yg ni kate2 saye..

cume yang bezanya kali ini, saye bukan lagi berada di johor.saye memilih untuk menyambung pelajaran area KL je.dekat sket ngan umah..wpun ramai org kate,tmasuk lecturer knp xnak sambung kat UTM..jawapan sy simple je.. saya teringin nak dekat2 ngan umah.alasan nampak mcm kebudak2an kan???hihi..sebenarnye sy rase mcm penat duk jauh2.dr Form 1 sy duk asrama (wpun mase tu sekolah tu dekat je..), then matrix kat melaka (KMM~London….ooppss..Londang..heh), sampaila jauh ke selatan.. saya rase dah sampai masenye saye kembali ke wilayah tengah m’sia,berdekatan ngan family..in case,kalo ade ape2 jadi, blehla sy tgk2kan family sy memandangkan abang sy dh berada di penang, n kakak sy pun dh kahwen..harap sumenye ok n berjalan lancar utk sye kembali mnuntut ilmu kali ini..

di kesempatan ini..sy nak wish…hepi besday to my soulmate..may Allah bless u always, dimurahkan rezeki, dimudahkan urusan..so sorila kalo sy selalu nakal2..hahaha

Advertisements

19 thoughts on “1..2…3….BaCk To ScHoOL~

  1. !x0r@ berkata:

    thanks cikf.. all the best to you too~ =)

  2. cikf=) berkata:

    ye…gud luck~

  3. zuriaf berkata:

    err..nak saya ajar tak camne nak dapatkan penaja? hahahaha…

    err, soulmate, hepi besday ye…hehe ๐Ÿ˜€

  4. cikf=) berkata:

    ces…sy tetap eX boss awak tau~

  5. KNizam berkata:

    gud luck pada semua student sekali. hehe ๐Ÿ™‚

  6. aTiQah berkata:

    owh. dah tak nak sambung kat utm ke..
    hmm..tak pe la. kat mana2 pun sama je kan.
    asalkan kita terus dengan cita2 kita. =)

    Gud luck untuk cik fauzani. ehehehe.

  7. en_me berkata:

    KMM london.. waduh jauhnyerrr.. wakaka

  8. buzzybug berkata:

    it’s a good thing u sambung belajar dulu… bila dah keja, it takes a lot of courage & determination to go back to school again…

    saya setuju ngan stress itu lah pemangkin kehidupan… for us to move on~ ๐Ÿ˜‰ tp, kdg2, stress la yang buat saya sgt stress… haha…

  9. Bagus kalau nak terus sambung belajar.. Biasanya kalau dah start kerja memang susah nak masuk belajat balik..

    Good Luck…

  10. Mohd Azlan berkata:

    haha jan jan..nak duk umah rupenye..

  11. t.a.t.a berkata:

    haaa sama la ngan kat tempat saya. asyik kena curik je lastยฒ telekom pun malas nak ganti dah. hampess je memasing. akhirnya kitorg semua jadi org kaya, pakai hp je semua nya.. hahahah

  12. cikf=) berkata:

    Knizam : er….tq2=)

    aTiQah : hehe..ye..tq2…awak pun~

    en_me : hehe…anak en_me pun di situ kan???

    buzzybugs: yeah…marilah kite b’stress2an..hahah

    Letting…: yeah…tq2~

    Lan :aku dh penat la duk johor lan…huhu]

    t.a.t.a : hehe…mcm tu la nampak gayenye~

  13. tukangfitnah berkata:

    tahniah untuk kamu. huhu.

  14. soulmate berkata:

    Hehehe..thanks..emm what the nice theme..shows some maturity..

    Anyway wish you luck for your study k..

    Mutiara kata: study smart and little bit study hard k and jgn tension2 sgt.ehe…

  15. zuriaf berkata:

    wah…saoulmate dah bagi komen la..hahahaha…

  16. cikf=) berkata:

    tukang Fitnah : err…thanx=)

    soulmate : same2…

    zuriaf : haha…dengkila tu~

  17. t.a.t.a berkata:

    wahhh soulmate masuk sini bagi komen… hahahahah
    wahh ini sudah baguss.. hehehe

  18. diya berkata:

    wah. cik fauzani pun KMM gak ye? huhu. sama lah kite ๐Ÿ˜€

  19. cikf=) berkata:

    t.a.t.a : hehe…die slalu jgak lalu lalang kat blog ni..heh

    diya : yup…sy ex-kmm dlu..hihi

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s