SoRrY~

tak sampai seminggu internet kat umah ok..bleh plak pencuri tu mnyambung kegiatan mencuri kabel lagi…hampeh btul..sy mmg geram..dah la saya bayar streamyx ni mahal..huahuahua…

okla…next time sy melawat blog u all sume..sori x sempat nak reply komen2 tu, nway, very much appreciated kat u all sume..c ya next time~huhu

Advertisements

7 thoughts on “SoRrY~

  1. eclipse berkata:

    ahah kenapa internet ini
    lembab XD punya lama nak loading~
    uhhh

  2. zuriaf berkata:

    err…awak dah keje ke? siap boleh bayar streamyx lak..hahaha…

  3. hiten mitsurugi berkata:

    klu nak lawat blog kena bawa macaroni n cheese tau.. tq..

  4. tycoon berkata:

    Bersabar itu sebahagian dari iman..

  5. Norhafidz berkata:

    huhuhu..sabar je la, crime rates increase when economy’s down 🙂

  6. buzzybug berkata:

    kena curik lagi? adehh… tiap kali camni, letih laa… hehhe

  7. cikf=) berkata:

    yeah..kengkawan sume…alhamdulillah sumenye dh ok..la..la..la…

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s