aNgKaRa PeNcUrI KaBeL~

salam…so sorry sume, xreply comment, x jenguk2 blog korang…ni sume angkara pencuti kabel telepon..kalo sy jumpe die,sy potong je kepala die..aiyaa…kalo ade emergency kat susah..dh la sini kawasan kampung,bkn sume nenek2,atuk2,makcik2 terel gune mobile phone..

akhir2 ni,kat kampung saye dh kurang aman dengan kehadiran mat2 pit ni…adela dengar2 crite kat sini,mase mak ayah diorang g mekah,die balun sume kuali2,periuk2 utk jual..aiyaa…pagar2 umah pun bleh plak diorang nak kebas..isk2…

isk2..xsampai seminggu kitorang pasang streamyx,bleh plak diorang kebas kabel telepon..mmg nak kene org ni…

nway,selamat bhujung minggu sume…jgn biarkan vandalisme bleluasa…haha

Advertisements

10 thoughts on “aNgKaRa PeNcUrI KaBeL~

  1. zuriaf berkata:

    ooo..patutla dua minggu duk senyap je…

    eh, saya dah ade anak murid tau… 😀

  2. lydiarayyan berkata:

    cis memang hampeh pencurik kabel itu…errr..patut dah lama tak melawat….ekeke

  3. en_me berkata:

    “potong je kepala die” – ammvoiii garangnyerr..

  4. Mohd Azlan berkata:

    patut la diam..budak telekomunikasi..buat kebel fiber optik la hehe

  5. […] (ping keji skali!), bila lagi ko nak ajak CikF=) guna perisian ini? Encik SK mesti jeles dengan […]

  6. diya berkata:

    huhu. mat2 pit – mcm penah dgr gelaran tu.

  7. cikF~ berkata:

    zuriaf :ramai anak murid awak~

    kak lydia :tu yg geram tu…nak kene sekeh btul pcuri tu..

    en_me :hahaha…

    Soleh.Net :hihi…nnt saye mlawat blog encik ImamKhalid k

  8. tycoon berkata:

    oic..xpelah at least bukan awk penyebab kabel tu hilang..huhuhu..

  9. !x0r@ berkata:

    kalau awk tau,kt kg sy rasanya da lebih stengah tahun tepon rumah tu tak berfungsi. da rasa mcm takde tepon rumah pn. bangang btolla org yg curi kabel tu.. dia curi kabel kt kg sebelah.. of course la talian kt kg sy pn terjejas.. akibatnya saya jarang tepon kg.. hahha. ni semua salah pencuri kabel tu la.. huhu

  10. buzzybug berkata:

    isk isk… pencuri skang nie, main hantam je curi segala benda…

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s