CoAcH KuRoS ZuRiAf~

salam sume…hehe…kat umah baru pasang streamyx..dh boleh online slalu…hehe..sori ek..slalu x reply comment cik2/encik2 sume..nnt sy reply..

owh..dengar crite si zuriaf tu tengah sibuk kuruskan badan..n coach die si alan yg tgh cube usha2 cik ixora itu…hahaha…meh saye attach sket gambar coach alan itu semasa muda2 dolu yg kini telah agak hensem n menjadi idola si zuriaf itu..rasenye die x marah kot,haha…ye la..contoh2 reality menjadi kuros..x gitu en.alan???hehe..lagipun ko yg mberi kebenaran kat aku..hahaha..nway,cayalah dapat kuroskan badan…semoga cepat2 cari awek yg cun2..haha..cepat bg aku tips gemukkan badan!!!!

nak tips2 rahsia kuroskan badan???sile la bertanye anak muridnye si zuriaf itu..setakat joging2 tu, saye percaye je kat si zuriaf tu, tp kalo bab2 pantang larang McD tu,macam x bleh percaye ye..ahaks…

owh…di samping sy attachkan gambar2 coach kuros si zuriaf itu,saye attachkan gambar wedding kakak saye tempohari~

alan yg kini telah kuros n menjadi kegilaan zuriaf~wakaka

coach alan yg kini semakin agak hensem n menjadi pujaan zuriaf~

my sisters\' wedding~

Advertisements

14 thoughts on “CoAcH KuRoS ZuRiAf~

  1. zuriaf berkata:

    ohh…mekdi pun dah tak sentuh ye cik pau…

  2. cikf=) berkata:

    owh…alangkah bagus nye kalo awak bsahabat ngan en.alan dari dulu…selamat duit saye..huhu

  3. zuriaf berkata:

    heh..kalau dulu lagi saya dah berkenalan dengan dia, awak lagi la tak selamat..hari² saya pau awak makan mekdi..hahaha…

  4. en_me berkata:

    ammmvoiii, sudah ader streamyx gittewww.. mesti menceceh kannns

  5. cikf=) berkata:

    zuriaf :haha…nasib baik saye xde kat utm lagi..haha

    en_me : yeahh…bleh melawat blog en_me jgak slalu~

  6. zuriaf berkata:

    heh….nasib je…

  7. ixora berkata:

    eh,eh,.. kenapa babitkan saya dlm entri? saya tak bersalahhh..

    cikf, add la sy kt ym.. tgh boooosaann nih :mrgreen:

  8. zool berkata:

    OO coach kurus ye..coach buncit ada>??
    saya tak gemuk.. cuma sedikit comel di bahagian perut..

  9. cikf=) berkata:

    ixora : hehe..sori mori..saye baru add ni~

    zool : hehe..setakat ni xde lagi la..kene buat sit up la kot..xpun gi gym..heh

  10. lydiarayyan berkata:

    uu…..waaa……nak kirim salam kat sini jugak lah!!….kirim salam kat budak itu!!…ngeee….

  11. kantoi berkata:

    SALAM……..

    PUHH..!! JAUH BEZA TU…

  12. luccadjiwa berkata:

    eh.. cam penah lihat je si zuriaf tu…

  13. cikf=) berkata:

    kak lydia : org akan akan mjawab salam akak..maklum la,konon2 die glamer la tu..ahaks~

    kantoi :a’ah,dlu die pakai XL..skrg die pakai S pun muat kot..hehe

    lucca :err.dah diorg tu bdk2 UTM jgak~penah nampak tepi2 jalan kot..heh

  14. alan berkata:

    ceh..saya mmg femes..muke kt poster hehee

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s