JgN RiNdU~

salam sume…so sorry lame x update blog…kat umah xde connection internet..insyaAllah,dlm mase terdekat ni akan diusahakan internet di rumah..

sebenarnye baru balik dari kelantan2 hari lepas..antar anak cousin kahwin..then,amik peluang jalan2 sambil menemankan mak shopping..aiya..penat gi sane..sini…xpela..sekali sekala..nway,kelantan mmg best sbb byk bnd murah..tp ade la yg kurang berkenan di hati..yg tu,saye simpan sendiri la k..

majlis pernikahan berlaku pada hari sabtu..then ari ahad kami bertolak pulang ke rumah.alhamdulillah,slamat sampai rumah dlm pkul 11.30malam ari ahad..my bro n kengkawan die jadi pengapit pengantin dgn pakaian kaler peach..esok pagi isnin,my bro kate,sedara kami yg kahwin tu msg pkul 2 am isnin.ayah mertua die meninggal sesak nafas..innalillah..baru sehari merasa ada ayah mertua,tp Allah lebih sayangkan father in law die..teringat jugak mase cousin sy punye majlis pun macam tu jgak..x sampai seminggu majlis kat rumah hubby die,ayah mertua die pulang ke Rahmatullah…nak buat macamane,dah ajal…hidup mesti diteruskan…

sebelum abis entry ni, hepy besday to Ixora…jgn sedih2..senyum slalu,baru awet muda..hehe..

sori kat lain2,lame x jenguk korang punyer blog..xsempat la..lain kali ek~jgn rindu2~…hihihi

 

Advertisements

15 thoughts on “JgN RiNdU~

  1. zuriaf berkata:

    kalau saya rindu kat awak, nanti soulmate awak marah…hahaha…

  2. hairieusoff berkata:

    story la benda yang suka tu…nak tau juga

  3. t.a.t.a berkata:

    cik adik manis, kat rumah tak de internet connection ke atau tak de line tepon? kat sana dah boleh masuk streamyx? ada terkena cable tel dirembat tak?

  4. KNizam berkata:

    sampai ke kelantan tuh. hehe 🙂

  5. Mohd Ismail berkata:

    hehe,, cepat2 pasang streamyx… =)

  6. alan berkata:

    ko gi kelantan shopping ape utk aku jan?

  7. ixora berkata:

    Thanks cikf.. sorry la lama tak singgah. asyik balik kg je saya ni.. huhu

  8. lydiarayyan berkata:

    ngeeeeeeee~~~

  9. hairieusoff berkata:

    lama ye cuti..

  10. t.a.t.a berkata:

    lyd buat bunyi lalat.
    syuh syuh.. piap!

  11. en_me berkata:

    ammvoiii cuti cuti gitewww.. sonoknyer kannns

  12. cikf=) berkata:

    zuriaf : awak kuroskan badan???haha…

    HE : yg best mestila dapat shopping2..hihi…n kota bharu sekarang btambah bersih~

    t.a.t.a : yeaahhh…akhirnye umah saye ade streamyx jgak~

    knizam : yup..maklum la..cuti panjaaang..haha

    mohd ismail : hehe…baru je rasmikan ni=)

    alan : oit, hadiah ko g sabah tu pun aku xdapat lagi tau….

    ixora :hehe…saye dh kat sngor ni..anytime bleh jalan2 same2 kat kl..heheh

    kak lydia : waahh..apekah itu???

    HE : now, i’m back with streamyx…hehe

    t.a.t.a : hehe

    en_me : hehe…cuti panjang~

  13. ixora berkata:

    dh kt s’gor eh? kalo tau saya ajak awk je g KL..takyah la saya susah2 kuar ngn kwn sy siang td. huhu..

  14. cikf=) berkata:

    hehe..anytime….sbb saye dh cuti panjang…la..la..la..

  15. lydiarayyan berkata:

    uit! keje mana sekarang

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s