SuRi RuMaH SePaRuH MaSa~

hye semua…lame saye x online…busy kemas2 umah  selepas majlis perkahwinan kakak saye..owh,skrg kat cc.lupe nak bawa gambar..lain kali la upload k..

sekitar majlis perkahwinan kakak saye,sume ok..raaaamaai sangat org sampai sume makcik2,sedara mara n jiran tetangge kepenatan..lebih 3ribu tetamu datang utk majlis 2 hari satu malam..maklum la,majlis kat kampung mmg macam tu,lebih2 lagi ni majlis perkahwinan pertama di rumah kami.selama seminggu lebih kami sekeluarga ‘overtime’ menyiapkan  persiapan majlis.alhamdulillah sume pun ok..thanx to my cousins,sedara mara n jiran2 yg tolong kami sume~n malam tu disebabkan sume dah penat,terpaksela kami sekeluarga yang kemas2..n terpakse la buli pengantin untuk kerja2 membasuh2 yg terakhir~maaf sgt2 kat en_me,xsempat nak jemput~

sampai arini,kerja2 kemas umah x siap lagi..mungkin seminggu untuk rumah kami kembali seperti sedia kala..di kala saya n adik kat umah ni,maka kerja tetap buat masa ini adalah suri rumah separuh masa..hehe..saye mmg suke duk umah,bile kerje2 sume dh siap,boleh la tgk tv..hehe..yg paling best,dh boleh hafal intisari rancangan..

kalo nak masak,honestly kdg2 kene tgk buku resipi..huhu..ye la…selalu kat kampus beli je..mase ni la nak tunjuk bakat..hehe..kalo setakat kek batik si apai tu,blehla buat..hihi

okla…got to go~c yaa~

Advertisements

9 thoughts on “SuRi RuMaH SePaRuH MaSa~

  1. en_me berkata:

    alhamdulillah majlis dah selamat.. walopun me x djemput katernye.. 3hibu tetamu wah byk masyukk tuh..

  2. zuriaf berkata:

    hahaha..stakat kek batik kalau nak jadi bini orang, tu tak cukup lagi cik pau oiii…

    err, saya kutuk awak cukup² depan alan..ahahaha…dia report kat awak eh…

  3. apis17 berkata:

    cite spongebob minat tak? hari2 ada di tv9 kul 5 jangan lupa taw

  4. t.a.t.a berkata:

    amboi cegu promote spongie yee.. hahahha..

    cik fauzani, tak pe la bukan selalu pun kan kemas rumah lepas kenduri ni.. heheh
    ehh esok turn cik fau tak yah riso punya, periuk belanga yg busat² tu akan disimpan utk pengantin basuh.. hohohoho

    anyway glad you’re back. malap je blog ni.. heheh 😉

  5. hairieusoff berkata:

    selemat bekerja…walaupun separuh…

  6. zuriaf berkata:

    ohooo….mana awak…dah sunyi je…takkan rajin sangat keje kot…

  7. cikf=) berkata:

    en_me :majlis lain kali saye jemput insyaAllah…

    zuriaf :awak mmg kejam~huhu..nnt saye dh terel masak,sy post satu entry kat sini hasil air tangan saye..heh

    apis17 : yeah….fav saye tu..heheh

    t.a.t.a :hehe…kat umah xde internet la….huhu…dlm process utk streamix~la..la..la..

    HE : hehe..thanx~

    zuriaf :saye kan pekerja terbaik~

  8. alan berkata:

    jan..ko suri rumah..x ajak aku pon gi majlis kawwen akak ko heuheuheuehuex aci la jan

  9. cikf=) berkata:

    alan:eleh…ko bukan nak datang pun…nak balik kl pun xmo..huhu

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s