WiSh Me LuCk~

salam…. so sorry sume..lame tak hantar entry kat sini.agak busy mnguruskan project saye sampai siap..thanx to zuriaf yg tlg jawabkan misteri kehilangan saye akhir2 ni.. Next week saya ada presentation Project Final Year…a.k.a Projek Sarjana Muda kat UTM ni. actually,dalam kes saya, saye akan demo n display project saya in exhibition..TOP exhibition organised by fakulti saye. so,sape yg bdekatan dengan UTM,jemputla datang ke faculty saye..

Perasaan risau masih menebal..for the time being,ade 30% lagi untuk saye settlekan..insyaAllah…semua akan sedaya upaya saye siapkan..n di kala ini,saye dah xkesah ape jua laser2 yg akan keluar dari panel2 yg akan judge saye..owh…ade 6 panel semuanya..huhu…yang penting,project saye siap dengan jayanye..insyaAllah..kalo sumenye ok,saye akan post satu entry pasal project saye.so,sape2 nak upgrade project sy nnt,saye alu2kan….huhu

kengkawan…wish me luck k..thanx a lot~

Advertisements

11 thoughts on “WiSh Me LuCk~

  1. zuriaf berkata:

    gud luck untuk mekdi…
    mekdi untuk gud luck…

    hehe.. 🙂

  2. en_me berkata:

    me wishes you luck my dear.. dont play play one k.. peace

  3. adielflitzow berkata:

    nasib baik!!! insyaallah selesai dengan jayanya. exibitn wat katne? DSI?

  4. AzamHassan berkata:

    all de best cutie…jgn tensen2 sgt k =)

  5. t.a.t.a berkata:

    good luck…!

  6. ixora berkata:

    fairuz : apa punya wish ni? hahaha

    cikf : semoga semuanya berjalan lancar~! 🙂

  7. HE berkata:

    goodluck…semoga berjaya

  8. apis17 berkata:

    good luck.. peace!!

  9. cikF=) berkata:

    yeah…thanx a lot…
    alhamdulillah..sumenye bjalan dengan baik~
    nnt sy tulis entry baru k~

  10. kantoi berkata:

    Hi…
    TOP exhibition tu bila?…

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s