SiSa2 KeHiDuPaN~

dah lame saye x masuk blog..kalo ade pun saje lalu lalang di blog sendiri.xsempat pun nak lalu lalang ke blog orang lain. pada waktu entry ini ditulis, saya masih ade 2 minggu lagi sebelum present Final Year Project. Rase kehidupan ini sentiasa diburu oleh minpi2 ngeri..

Actually baru abis Pesta Konvokesyen. Sepatutnya awal2 lagi saye tarik diri dr join comittee..xpela…sume pun telah berlalu dengan jayanye…nak tau crite2 pasal konvo, biar zuriaf je la yang merepek pasal program tu..

owh…saye dh try buat Xtive 10 tu..bile check2,sebenarnye die bagi saye extra 3.sume skali ade 13..muahaha..gumbire je saye..hihi

okla…got to go..wish me luck k..harap project saye dapat siap dengan jayenya dalam mase 2minggu ni..huhu

Zuriaf…jgn kerek2 ngan saye,nnt saye bgtau fatehah,jgn bagi awak makan kat hyat regency tu..huhu..saye xmo buat tag awak yg kerek tu..tak relevan utk saye yg baik ini..hihi

bile saye free nnt,saye sambung merepek~

Advertisements

12 thoughts on “SiSa2 KeHiDuPaN~

  1. AzamHassan berkata:

    sabar ye fauzani…jgn biarkn dri awk dselubungi misteri…^^

  2. en_me berkata:

    Alahai, semoga ko bjaya dgn apa yg ko usahakan..

  3. ixora berkata:

    Dpt extra 3 ek? uikss.. banyak tu.

    saya blom aktifkan mana2 no tambahan dr 5 no tu lg. taktau la nk activ5 kan no sape.. tggu la nnt. hehe

    good luck,cikf~! semoga cepat grad dan cpt dpt keje (pastu sila la belanja saya ye) 😉

  4. zuriaf berkata:

    aik? nak saya lak yang merepek pasal pesta konvo tu..tak larat la bosh..nak buat sinopsis pun tak tau dah..hahahaha…

    takpe, tak perlu la buat tag yang keji tu..hahaha…

    eh, mana boleh tak pegi makan kat situ..makan free tu beb..hehe 😀

    ixora : err, apa kata awak activ5 kan nombor saya ni..hehe 😀

  5. t.a.t.a berkata:

    wahhh bestnyer!!
    camne buat tu?
    nak jugak! nak jugak!
    hahahha 🙂

  6. ixora berkata:

    fairuz : activ5 kan no awak?? ahaha.. ym yg free pn tak penah msg ni kan sms 1 sen.. kui kui kui. sy tak larat nk tukar senarai activ5 sy dah.. biar la dulu dgn 5 no sedia ada yg jugak jarang2 msg tu. huhuhu

  7. cikf=) berkata:

    azam :hehe..baikla azam~

    en_me :thanx~

    iXora : yeah…insyaAllah…

    Zuriaf : saye mmg xde hati pun nak buat..hahaha

    t.a.t.a : type *100#,then pilih perkhidmatan..pastu adela xtive10~

    iXora : jgn layan si zuriaf yg suke merepek ni~

  8. zuriaf berkata:

    ixora : hahaha…YM ni memang free..tapi tunggula masa free betul² nanti…kita YM la lagi…err, kan dulu kita penah berYM..dah lopa la tu…

  9. ixora berkata:

    cikf : ahaha..dia suka merepek eh? dah agak dah! keh3
    jadi, mmg kompem la dia tak chomel (merujuk pd salah satu entri enche fairuz yg ada kartun garfield tu) =p

    fairuz : tak lopa laa.. kita baru sekali je berYM. mmg la ingat. hahaha.

  10. lydiarayyan berkata:

    hujung minggu ni ade career fair kat midveli..jom….aku jage booth

  11. ImamKhalid berkata:

    Nanti dah grad, cepat2 mintak kerja. Dah dapat surat temuduga nanti jangan lupa baca Tips Temuduga yer… Gud luck! 😉

  12. cikf=) berkata:

    Lydia : owh…xsempat la nak lari g KL di saat kritikal camni…huhu

    ImamKhalid : yea..insyaAllah…thanx a lot~

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s