AcTivE10~

Minggu ni..agak busy..ke situ..ke sini..ke sana..orang tamak macam saye yang cube menyiapkan sume keje dalam sekelip mata,memang teruk…Misi nak menaikkan berat badan macam tak tercapai je setakat ni..aritu balik n timbang kat umah, makin kurang 1 kg..huhu..ade yg kate mcm 4 kampit bers..ade yg kate macam 39 bungkus gula..yg last sekali,Zack kate macam 2 tong gas..xpela..yg penting,sihat lagi=)

Diz week mmg byk keje..nak siapkan final year projek..nextweek nak submit IEEE paper untuk projek,dah la baru dapat circuit baru..sabar je la..ayat2 kiasan ku kepada supervisor yg comel tu,seakan2 tidak berkesan langsung..’alaa….u all cut n paste je dari report project 1,then bg I tengok..’huhu..seakan2 segala2nya mudah..harap2 macam tu la..

Arini buat PCB untuk IC surface mount yg xbleh solder mcm biase.slalu org buat pcb untuk 1 litar,tp yg ni saya buat untuk 1 IC yg x sampai 1 cm besar die..boleh plak la abang technician tu gelakkan,n org2 sekitar tu pun turut gelakkan..huhu..sebenarnye segan duk dalam lab tu sorang2,sbb ramai lelaki n saye xknal pun,tibe2 xtau camne nak jadi peramah..n litar diorg sume gile2 havoc, saye nak print kecik je..huhu..lantakla…yg penting siap..hahaha…nasib baik la abg technician tu tolong buat sket2..huhu

Then,mase tunggu abang technician tu angkat2 barang2 kat Lab PCB tu, saya saje je check balance n tgk2 pasal hotlink. Tibe2 ade satu perkataan yang menarik. Saya baru perasan perkhidmatan baru tersebut yang dah lame saya tunggu2…ACTIVE10..buat sekarang ni, 4 je yg dah sedia diisi..so,saya ade 6 lagi…fikir2,sape lagi yang saya nak add~

Owh…sebelum terlupe,buat insan2 yg hidup..err tinggal di sekitar Johor,saya alu2kan untuk datang ke Pesta Konvokesyen ke 40 UTM..untuk Forum Perdana, 20 Mac, 3penceramah popular akan diundang iaitu, ustaz badlishah, Ustazah bahiyah n her husband, Ustaz Akashah..n banyak lagi acara2 yg menarik menanti…Jemput la datang ek…untung2 bleh jumpe saye..lebih nasib baik kalo dapat PAU si Zuriaf tu…hihi

okla…hav a nice weekend sume~

Advertisements

13 thoughts on “AcTivE10~

  1. Mr Ah Fa berkata:

    Wamboi wamboiiii, dah ada active10 la pulak…

    ehehehe, teruk betul maxis tu, makin terdesak nampaknya dengan Celcom. Digi pulak masih berangan2 dengan toyol kuningnya yang tak mampu masuk lab yg berada 1 meter di bawah tanah sekalipun.

    Sabar ajelah.

  2. zuriaf berkata:

    err..kenapa perlu PAU saya wahai cik PAU…?? bukankah anda yang seharusnya diPAU..hahaha..

  3. t.a.t.a berkata:

    eheh maxis sudah ada active 10?
    waa ketinggalan nya saya ni..
    hmm ni yg jadi syg semula pada maksis ni..
    hahahah

  4. HE berkata:

    wah ..he pun tak tau ada Active10 dah..dulu kan Active5…tapi nak masukkan sapa eh? entah le..

  5. ixora berkata:

    eh,dah ada active10?? betul ke ni? sy tak tukar2 no activ5 sbb da penuh. nk tukar kang kene caj singgit.. kalau betul ada activ10, dpt la tambah no baru pasni. huu.. suka.. suka.. 😀

  6. soulmate berkata:

    Pesta konvo? emm saye nak dtg n PAU jgk bleh? heh

  7. t.a.t.a berkata:

    ixora..
    kalau dah byk kali reload leh dpt free tau..
    tak yah kena cas lagi..

    tapi camne eh nak active10 tu?

  8. ixora berkata:

    Tata : kalau dah kerap sgt tuka, hotlink pn tak larat nk kasi free lg dah. haha. mmg dah 2 kali free pn (sekali free = 5 nombor). means dah lebih 10 no. la sy senaraikan. kali ni kalau nk tuka no lain kene caj blk. pdn muka sy! hahahaha

    mostly activ no. adik2 la. dah activ, hp ilang la etc. activ no kwn, pastu diorg g tuka ke celcom. mau tak byk kali sy duk tuka senarai xtv5 sy? huuhuu

    skang ni sy dah taktau sape senarai activ5 sy.. biar la..

  9. kipp berkata:

    Apakata pakai postpaid aje. Celcom bagi 15 sen seminit semua network dan FOC untuk plan 1+3.

    Ustaz Pirdaus & Dr. Masitah tak jemput join forum ker?.. huhuhu

  10. en_me berkata:

    me pakai plan aper2 ntah.. uhuhu

  11. anakkawi berkata:

    owh, pesta da dekat ker?

  12. topan23neechan berkata:

    sy slah seorg dlm active 10 tuh.hihi.thanx miss fauzani=)

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s