i’m HoMe~

arini saye g mengundi…my 1st vote for my country…hihi…rase biase je..

family sy mmg ade kesedaran politik yg agak kuat..pasti yg mane???dua2 pun ade. so, ayah saye dh pesan awal2, kalo g mengundi, jgn lupe g salam ngan perayu2 undi (err…makcik2 n cousin2 saye la tu…). so, dua2 pondok pun sy gi, tp xbleh lame..ye la..saye kan student, xpasal2 kene AUKU..huhu

semenjak balik umah,mood saye semakin ok. emosi pun makin stabil. walauapejua keadaan hidup mesti diteruskan…haha

oleh karana mood saye yg sgt ceria arini, saya memasak spageti dan mengaco adik beradik saye..haha…hari y indah..tapi esok dh nak balik utm,kalo xde test,nak je saye balik nextweek…hahaha

 okla…cukupla saya nak katekan…kalo tensen,balikla umah or kampung…supaya mood anda bertambah baik..err..kalo xtensen pun,balik je…saye slalu ckap ngan kawan saye, anything can happen kat umah..so,kalo xsempat,nnt mnyesal spanjang hayat~err…ape sy merepek ni..

Advertisements

10 thoughts on “i’m HoMe~

  1. Mr Ah Fa berkata:

    Aaaaaaaa………CikF, nanti kalo dah kawen, lain pulak ceritanya gitu, tapi yang penting, home is where you belong kan? 😀

    Hahaha, PW Mr Ah Fa dah masukkan kat akaun yahoo ok?

    Selamat berehat 😀

  2. ixora berkata:

    Woo.. masak spaghetti tak bgtau awal2 ye? huu.. antar la ke sini skit.. da lama ngidam nk makan spaghetti nih. kikiki

  3. AzamHassan berkata:

    bagusla awk ok…xpe2..kekalkn snyuman yg ada ye~

  4. Affuan berkata:

    Ko memang suka merepek. Haha. Anyway, makasih kerana menjalankan tanggungjawab mengundi. Eh, macam aku plak yang ko undi. Kekeke.

  5. en_me berkata:

    ko merepek.. tapi sempat gi mengundi.. bagus 3x..

  6. anakkawi berkata:

    best g ngundi smlm, masa nk g tempat ngundi bayangkn ramai org,
    ble da sampai upanya ciput je… tgu 2-3 minit (sbb mak cik tu bace nama n no i/c lama sgt) pastu terus masuk, haha…

  7. zuriaf berkata:

    ” walauapejua keadaan hidup mesti diteruskan”…nape lain macam je frasa tu?? hahahaha….

  8. cikf=) berkata:

    Mr Ah Fa :a’ah…kalo merajuk,bleh lari ke umah parent…hihi

    ixora : antar dalam mimpi bleh~

    azam : saya akan sentiasa tsenyum supaya awet muda..hehe

    affuan :same2…saye memang rakyat yg baik..hahaha

    en_me :saye merepak ngan perayu2 undi sampai diorg bagi ice cream n tshirt..hahaha

    zuriaf : err..ye ke..maklum la…sy bukan pakar bahasa..mahupun cikgu bahasa…saye hanya suke merepek…hahaha

    anakkawi :a’ah..xdela kene beratur panjang sgt pun..huhu

  9. t.a.t.a berkata:

    asek spageti jerr.. faberet eh?
    ijok bn kalah kan? agak² nya kalau parthiban tk tukar melawati ada harapan menang tak?
    hmmmm……

  10. cikf=) berkata:

    yup~
    IJOK dipegang oleh MB baru..
    mm kalo parthiban pun,still kalah rasenye..
    sbb calon bn kali ini org kepercayaan area sini jugak..tu pun kalah..
    yeah~org2 kampung saye xmakan rasuah..huahuahua

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s