aNdA SeORaNg YaNg GLaMoR??

Pagi ini saya tiada kelas,tapi petang ada 1 test. Boleh plak saya berfoya2 ketika ini. hihi…

Berkate tentang glamor ni, kite selalu taip name2 artis kat google or yahoo untuk mencari maklumat/mengetahui perkembangan terkini. Sekarang apa kate kite search maklumat kite sendiri dalam internet. Yeahh….cuba taipkan nama sendiri.

Saya selalu jugak taip nama sendiri, nak tengok rekod peribadi.hihi.actually, fakulti saye la tolong m’glamerkan saye dengan maklumat2 berkaitan makmal, akademik..sume di upload pada website.hihi..terase glamer plak bile name sendiri bleh search kat internet.hihi.Tapi penah jgak la ade rekod2 yang tidak dikehendaki t’utama mase pilihanraya kampus dlu.Tapi sekarang dah xde kot rekod2 tu..hihi..

Cubela kengkawan semua check..sekurang2nye mesti ada satu, terutamanya jika anda peminjam PTPTN yang masih belum langsai…hihi..Anggap sahaja anda seorang yg glamer=)

Advertisements

11 thoughts on “aNdA SeORaNg YaNg GLaMoR??

  1. hiten_mitsurugi berkata:

    klu camtu, aku kena buat sesuatu utk tidak glamer..

    “life is great when one are able to hid urself from others.. shadowing own life is path to mystery, and darkness upon the truth.. har har har..” me said so..huhu.

  2. afham berkata:

    ada apa dengan glamour.. 😛

  3. topan23neechan berkata:

    glamor??
    sy prefer low profile..

  4. AzamHassan berkata:

    sy seorang yg mrendah dri lg bersopan santun..tambahan pula sy seorang yg berakhlak mulia..so, tu dah ckup mengglamerkn sy kot…muahahahah~

  5. zuriaf berkata:

    saya memang glamer pun…hahaha..giler glamer…huhu…

  6. cikf=) berkata:

    hiten :huhu…saye pun nak buat bnd2 yg xglamer…

    afham : bile glamer org kenal…tapi dh xde privacy…huhu

    topan :erk…low profile pun pilihan saye…tp fakulti yg glamerkan sy…huhu…group dlm lab pun nak upload kat internet…tampal depan makmal sudah…

    azam : xpayah la azam…awak tu peramah yg amat sgt..sapela yg xknal awak…

    zuriaf :haha…mengaku pun

  7. no.sher.ta berkata:

    glamor?
    kurang molek la glamor² ni..
    takut lupa diri…
    haks haks haks.. poyo je ayat.

  8. anakkawi berkata:

    aha, perasan glemer kot… hihi

  9. ixora berkata:

    Wooaaa.. ingatkan nk cakap pasal artis td! ahaha..

    btw, nnt nk try la search nama sendiri kt tenet.. huhu. u had given me an idea la cikf! =p

  10. Mr Ah Fa berkata:

    Hahaha, patut la tetiba dalam search engine ada org search “mrahfa”.

    CikF punya kerja la niiii 😀

  11. cikf=) berkata:

    no.sher.ta : xdela takut lupe diri..sekurang2nye bile org kenal…xdela nak buat bnd xsenonoh…=)

    anakkawi :hehe..xdela perasan…cube2 mngisi mase lapang je..hihi

    iXora : haha..buat..jgn x buat…

    Mr Ah Fa :hehe….

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s