SuPeRvIsOr PrOjEcT SaYe…

Arini saya nak teringin nak cerita pasal supervisor final year project saya. Yeah kengkawan, inilah sem akhir saya di UTM,insyaAllah…Saya xnak bagitau projek saya telah sampai ke peratusan yang ke berapa. Tapi saya sedang menyiapkan seberapa cepat yang mungkin. Err..ini akan membuatkan pelan penajaan pesta konvo UTM sedikit lembab, saya dah kate dah, saya nak buat sesempoi mungkin kat diorg mase mula2 dlu diorang nak amik saye.harap mereka faham yang saya telah sedaya upaya menguruskan n membahagikan masa saya sebaik mungkin.

Baiklah, berbalik kepada supervisor saya, die seorang yang cantik, cool tetapi suke membuat muka confius yang comel. N saye slalu katekan die ni jinak2 merpati,saye selalu takut2 nak tanye die. Actually, ade beberapa problem pada project saya, dan ia selalu membuatkan saya risau, bangun tido, siang, malam, nak tido…sumenye PSM (project sarjana muda).

Ye, saya memang agak takut nak tanye die dulu. Sekarang, saya akan pastikan saya bersedia dengan maklumat2 soalan yang bakal diajukan kepada saya. Saya kurang gemar melihat muka confius yg bisa membuatkan saya rase sangat bersalah n tidak tahu ape2. Yeah…satu kegusaran saye terhadap die telah terhapus.

Sekarang saya suke berjumpa dengan supervisor saya. Sebab die selalu berfikiran positif n everything is possible. Bila jumpe die, mesti saya akan rase sumenye positive dan kegusaran saye akan sedikit berkurang. Mungkin itu kot fungsi supervisor. Dulu selalu gak saye cakap kat org len,kite kene think positive..tapi di saat2 kita tidak stabil, kite memang perlukan seseorang untuk membuatkan kite berfikiran positive jgak…

Yea kawan2…think positive~

Advertisements

14 thoughts on “SuPeRvIsOr PrOjEcT SaYe…

  1. en_me berkata:

    iye 3x.. think positive jer..

  2. zuriaf berkata:

    saya nak jadi supervisor awak gak boleh….sebab muka konfius saya pun comel gak..betul ni..tak tipu punya…hehe 🙂

  3. cikf=) berkata:

    en_me :insyaAllah…positive je…=)

    zuriaf :xpayahla buat muke comel kat saye…xkan dapat McD pun..hahaha

  4. Mr Ah Fa berkata:

    Ehehehe, nanti projek dah berjaya blanje Mr Ah Fa sekali deh?

    Hehehe, nanti bila Mr Ah Fa dah jd supervisor, Mr Ah Fa nak jd supervisor yang cool, positive, disayangi dan suka bagi kerja banyak-banyak kat student.

    Biar diorang pandai 😀

  5. cikf=) berkata:

    hehe..insyaAllah….=)

    waahhh…bagi kerje banyak2 kat student…aarrgghh…

  6. afham berkata:

    hahaha…biase ar student.. same ar kite last sem..penuh cabaran… 😀

  7. affuan berkata:

    affuan selalu positif. nge he he.

  8. - j o h a r i - berkata:

    huhuhu
    mmg best dpt s.v yg sempoi..
    xde tekanan nk wat project
    thnks la ye en. s.v sy dulu
    walaupon en. x la comel sgt
    even kalo wat muka confius

  9. muhammadridwanto berkata:

    ooh, saper supervisor apau???

  10. topan berkata:

    oo comel eh supervisor awk??
    available lagi x
    hehe

  11. cikf=) berkata:

    afham :hehe..ye ke…gud luck la for final sem…

    affuan :bagus2…terbangkan la aura2 positive kat sini…huhu

    johari : sy cube2 tidak merasekan sebarang tekanan wpun sbnrnye ttekan jgak…huhu

    en.wanto : err…Dr.Sharifah Hafizah=)

  12. anakkawi berkata:

    masa zaman PSM saya xde masalah sgt psl pelaksanaan gerak kerja projek, lgpon projek itu kitorg yg develope sendri. cuma masa menghantar penulisan itu mmg teruk dikomen, ahahha… tp wat muka tak bersalah je la.. hikhik

  13. no.sher.ta berkata:

    err supervisor anda itu lelaki ke perempuan?

  14. alan berkata:

    mcm2 la ko jan..haha

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s