ThInK Po$iTiVe + SmILe – JiWa KaCo…

Semalam 13 Febuari, saya rasekan sedikit jiwa kacau..ketidakstabilan…Buat pertama kalinya pada semester ini saya ponteng tidak pergi kuliah. Bile bangun pagi, saya rasekan kemalasan melanda jiwa. Saya pun tak tau kenapa..Jiwa kaco..Busy sedikit barangkali.. Saya harap lepas ni saya tak buat lagi..

Petang2 gi jalan2 kat JJ, ternampak satu jam tangan. yeahh…saye mmg berhajat untuk membeli seutas jam tangan berikutan jam tangan saya membuat perangai sengal kerana mati di kala waktu kritikal (exam…huhu). Dengan rase excited kerana tertarik dengan satu jam yang saye rasekan menarik, saya pun kuarkan sejumlah amaun dr ATM dan kembali ke tempat tersebut. Bile test jam tu, dan berkira2 untuk ‘potong’ sket supaya fix betul2 kat tangan saya……huhu….dukacitanya saya tidak dapat membeli jam tangan tersebut kerana tangan saya terlalu kecik comel untuk jam tersebut. Walau dah potong sekalipun, ia tetap besar….huhu…satu kekecewaan yang sukar saya gambarkan. Saya malas nak survey jam lain, nnt dapat keputusan yang same…wwaaaarrrgghhh…

Namun, kekecewaan tersebut telah terubat sedikit dengan kehadiran waffle choc+ peanut butter..mmg best…tp tetap keciwa jgak..huhu

owh, saye teringin nak attach beberapa keping gambar, tp gambar2 ni bukan dari kamera digital saya yang biase2 itu..huhu..gambar2 ini dari internet jgak..mngkin ade yang penah tengok..semoga siape2 yg jiwa kaco, boleh terubat sedikit=) enjoy it k…

toon-11.jpg

toon-14.jpg

toon-12.jpg
Advertisements

6 thoughts on “ThInK Po$iTiVe + SmILe – JiWa KaCo…

  1. ixora berkata:

    You make me smile with the picture! Thanks a lot yea.. =)
    (also thanks to Mr Ah Fa for his latest entry that make me smile,too!)

  2. AzamHassan berkata:

    ttba je jiwa kacau..smpai ponteng klas, mcm dah kronik lak bniknya..umm, papehal pn, jaga dri bebaik ye awk..jgn tensen2 sgt..sy sntiasa ada =D

  3. cikf=) berkata:

    iXora :sebenarnye gambar tu sy dedicate utk awak..hihi

    Azam : yeah…sy dh ok…=)

  4. Mr Ah Fa berkata:

    Adeiii, ni bukan takat senyum aje dah weh, gelak sakan membaca entry kali ni, keh keh keh.

    Thanx cikF, superb post!

    Ixora: Hehehe, ketawa-ketawa selalu la wokeh? šŸ˜€

  5. zuriaf berkata:

    wafer free adalah yang paling sedap..hehe šŸ˜€

  6. cikf=) berkata:

    Mr Ah Fa :hihi…saye suke tgk gambar Frog tu..hehe

    zuriaf : ye la…mane ade bnd FOC xsdap kan…

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s