MoOd CuTi LaGi…

Mase CNY aritu, gi tengok movie, saya ajak family sy gi CineLeisure, dekat2 ngan The Curve kat Mutiara Damansara. Terase macam kat Beijing plak, dipenuhi dengan lampu2 berwarna merah, pokok2…meriah sungguh la..

So, saye amik kesempatan test camera digital baru sy=)

 

sisters1.jpg

Saya rase tempat tu best, tak ramai sangat, tempat die lawa, tapi tempat makan saye takut nak masuk, sbb tempat2 tu di luar kebiasaan saya (err…restoran kat situ mcm mahal). Tapi xpela, bile sy dh keje n ade duit sendiri, teringin jugak nak try makan kat situ…

Advertisements

14 thoughts on “MoOd CuTi LaGi…

  1. ixora berkata:

    Ni apsal masih ada saki baki mood cuti lagi ni? dah.. dah.. buang mood tu jauh2.. pass mood tu kt saya. ekeke.

  2. cikf=) berkata:

    mm…rindu umah lagi…huhu

  3. ImamKhalid berkata:

    Harap2 makanan kat situ ada logo halal Jakim 😛

    Pernah pegi Beijing ker? Best tak pegi sana? Banyak orang jual lampu eh? 😯

  4. cikF=) berkata:

    hehe…halal kot..sy pun xpnah masuk…

    gi beijing,blum lagi..tp Ai D’ Beijing je kot..hihi

  5. zuriaf berkata:

    huh, entri ni sebenarnya nak citer pasal kamera digital baru dia tu…takkan takde sapa dapat paham kot..!!

  6. Mr Ah Fa berkata:

    OOOOOOoooo, haah la, kamera apa ittew!

    Feewww Witt!!

    Appara korang ni, bikin kicik ati nunggu nak menegurnya 😀

  7. cikf=) berkata:

    ZuRiaF n Mr Ah Fa: err…saye mmg xde niat crite pasal kamera baru…
    ces zuriaf…jgn harap la nak dapat McD..haha

  8. Mr Ah Fa berkata:

    Hoh, appara enche zuriaf, kan dah kena seketul sama itu cikF.

    Ampun cikF 😀

  9. cikf=) berkata:

    hehe..xde apela…

    zuriaf mmg suke buat gitu..nk kene die tu..huahuahua

  10. fadh berkata:

    The Curve…high end shopping complex…sama cam Pavillion…no wonder tak berapa ramai yang nak pi. hehe

  11. cikf=) berkata:

    Saya naaak sangat gi Pavillion..nak makan Jco Donut…huhu

  12. en_me berkata:

    test camera baru jenis aper yek? afsal gambor kecik banget.. uhuhu

  13. cikf=) berkata:

    err…biase2 je..olympus FE270..cukuplah untuk memuaskan hobi sy yg suke amik gambar sorg2..hihi

    saye mmg kecikkan saiz gambar sbb nak uploa kat frenster=)

  14. buzzybug berkata:

    huhu… saya rindu nak pi the curve… T_T
    the curve sgt best dan lawa…

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s