SuMtHiNg HePi n SuMtHiNg ShOcK…

31 Januari…saya memang ingat ape yang berlaku ngan tarikh ini n tarikh hari selepasnye, 1 Febuari..tapi saya tak tau la macamane saya boleh terlupa hari 31 Januari..Besday adik saya, Fauzana, not Farah Fauzana and 1 Febuari besday abah kesayangan saya. Saya pun tak ingat dan memilih untuk balik ke rumah pada 2 Febuari.aisey…xdapat la celebrate on time…huhu..adela rase bersalah sket…

 Orang kate sesaat sentuhan lebih bermakna dari seminit kate2..kadang kala,ada tika masanya ada perkara yang tidak mampu diluahkan dengan kata2, dan penulisan menjadi medium premier terhebat berbanding orang ketiga…

So,Hepi Besday untuk Nana..kene jadi lebih matured n jadi jadi kebudak2an.. Kene senyum slalu baru awet muda macam kakak2 die yang cun=) n belajar rajin2 sampai bukak farmasi supaya abg n kakak2 beliau mendapat ubat2an free..hihi

Hepi Besday jugak untuk abah..sori lambat balik..thanx a lot kerana ‘melahirkan’ saya..thanx kerana menjaga,mendidik dan membesarkan..thanx sebab marah kalo ade ape2 yang silap..sori mori sbb slalu buat abah risau, selalu gak ‘pinjam’ duit, selalu nakal2…huhu..sedih plak…nway,u’r the best father in my life..hihi…mmgla, sbb die je abah saye…=)

 Dalam keterlupaan saya tentang perkara2 berikut, saya telah dikejutkan oleh satu email dari Supervisor Final Year Project saya..satu berita yang cukup membolehkan saya sakit jantung…cukup untuk membuatkan saya terbayangkan kehidupan yang betul2 busy..cukup untuk mengingatkan saya untuk bekerja dengan lebih kuat untuk project..dan segala2nya cukup..esok2 kalo bnd ni betul2 confirm and btul2 saya akan alaminya, saya akan buka satu entry tentang ‘berita yang mengejutkan’ ini…

Sekian..huhu…

Advertisements

8 thoughts on “SuMtHiNg HePi n SuMtHiNg ShOcK…

  1. anakkawi berkata:

    uh, nasib baik tak perlu ke hospital… 😛

  2. zuriaf berkata:

    besday saya 20 hb 1…

    takde kene mengena pun…

  3. hiten_mitsurugi berkata:

    doalah utk mak ayah n adik beradik.. Takde apa yang berkesan selepas berjumpa or meluangkan masa bersama melainkan doa dari anaknya..

    thanks.. erm, next time will be my turn..

  4. Mr Ah Fa berkata:

    Hoh, berita yang mengejutkan ittew pastinya membawa tema “OPPORTUNITY”.

    Masa Mr Ah Fa grad Mech dulu, x sempat pon nak menganggur. Terus jadi consultant terbang ke offshore.

    Peluang datang bukannya banyak kali, bukan kepada sume orang.

    Selamat berjaya CikF! 😀

  5. raptorarena berkata:

    wah saspennya cite awk….sy tertnya tnya la…btw, u take care k..sy xnk awk pning dmam inikn plak nk sakit jntung..risau dibuatnya, huhu…

  6. cikf=) berkata:

    anakkawi : alhamdulillah…x lagi…boleh makan pizza lg..heh

    zuriaf : err…sy dh wish kat awak kan???huhu

    hiten : family always comes 1st..hihi

    Mr Ah Fa : err…kalo berjaya, mungkin satu opportunity…kalo x,mngkin pengalaman…atau mungkin nitemare..huhu…

    azam : saye sihat je la…bleh makan spageti lagi..hihi

  7. ixora berkata:

    Mggu dpn besday kakak sy! haha.. xde kaitan ngn entri awk pn. heee.. saje nk semakkan kotak komen ni. lalalala..

  8. cikf=) berkata:

    hihi…xpe…hepi besday utk kakak awak tu…=)

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s