My HeArT’s CoMiNg AgAiN..

yeah…sms2 pagi ini cukup mengujakan..cukup menceriakan..sangat mengembirakan..sms yang saya tunggu semenjak 2~3 minggu yang lalu..sms dari bank Islam~yes, akhirnya Scholar saya masuk jgak…yaahhooo….

Hari ini ramai yang datang ke kelas dengan senyuman dan keceriaan…Ke kelas dengan penuh semangat..Ketika ini duit dalam bank ku ade la dalam RM 4K..haha..amaun yang sgt mengujakan.haha..yeah…satu budget harus dibuat:

  1. Saya akan membayar hutang2 dan pinjaman kepada adik ku yg tersayang…
  2. Membeli perkara yg wajib : buku, komponen projek, brg2 peribadi…hehe
  3. Menyimpan sedikit duit untuk mase cuti after dh abis belajar…
  4. Shopping…=)
Advertisements

9 thoughts on “My HeArT’s CoMiNg AgAiN..

  1. anakkawi berkata:

    teringat mase zaman2 duk UM dulu, hari2 org tanya, da masuk blom? da masuk blom? pastu kene tipu lg, org cerita da masuk tp sebenarnya xmasuk pon lg, penat je beratur, hahaha..

  2. en_me berkata:

    alahai, me hingat ko akan membayar BALIK hutang2 ko pada PTPTN ker MARA ker.. uhuhu

  3. zuriaf berkata:

    yahhhhooooooooo….awak akan belanja saya kan..hehe 😀 mekdi ye boshh…

  4. cikf=) berkata:

    anakKawi : hehe..tu la..
    nasib baik skrg ade khimat pesanan sms..
    xpayah nak bratur panjang2 nak check duit dh masuk or blum..hikhik…

    en_me : err..ade gak la sy hutang PTPTN dalam rm6K..tu pun dah naik sbb service charge die yg rm15 sebulan tu..huhu

    zuriaf : siape awak???saye xknal..haha…gile kejam…

  5. topan berkata:

    aiseh
    duit awk da msuk
    sy nih msih terkulai2
    menanti
    dah separa nazak dah ni
    hehe
    jgn boros dgn duit tu

  6. ixora berkata:

    Yeahh.. awak patut buat2 tak kenal dgn semua org. muahaha. (terguris jantung en fairuz bc komen ni nnt)

  7. cikf=) berkata:

    taufik :hehe…baik…sy akan cube ‘berjimat cermat’..hehe

    ixora :err…xpe ixora..zuriaf kebal orangnye…hehe..sowie zuriaf..hihi

  8. zuriaf berkata:

    saya memang kebal…

    uh, awak sungguh kejam…

  9. cikf=) berkata:

    zuriaf : awak baru tau saye kejam…hahaha..tunggu dapat elaun lain baru blanje awak=)

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s