MiNgGu YaNg BuSy…

Hari ini dah masuk minggu keempat semester baru. Terasa cepatnya mase berlalu. dan ketika ini baru ku rasekan betapa sibuknye bergelar seorang pelajar tahun akhir, insyaAllah semester akhir jgak..

lot of things to do n manage… assignment group yang begitu banyak, discussion yang xtentu masa dan ketika..huhu.. Group saya juga bertanggungjawab mnyiapkan projek yg bertajuk 3G Service provided by TIME dotCom..

Maka bermulalah kerja saya sbg PR group dan mhubungi TIME. selepas call saye ditolak, ditambah, di pass…akhirnye adela satu person in charge yg melayan permintaan sy. malangnya duit syiling (maklum la…scholar JPA x masuk lagi..huhu) tiba2 habis dan perbualan thenti setakat itu..huhu..nasib baik dah dapat email address insan tsebut..

Lantas saya pun terus membuat kerja2 email kepada Mr.X.. dalam respon beliau menyatakan…

” untuk pengetahuan cik dan rakan-rakan, beberapa artikel sejak November yang lalu, TIME dotCom telah pun menjualkan ‘lisence 3″ kepada DIGI dan signing ceremony akan berlangsung pada 25 January 2008 nanti.

Untuk keterangan lanjut, sila search archive online news akhbar2 utama supaya lawatan anda lebih bermakna…”


err..1st, nampak sangat saya xbuat research pasal 3G TIME..huhu..malunye… 2nd,adakah ini bermaksud saye xperlu mebuat asgmnt ini lagi kerana TIME telah menjualkan lesen 3G nya kepada DIGI..huhu…hati saye mcm bbunga2 sket..haha…harap2 macam tu la…

Advertisements

2 thoughts on “MiNgGu YaNg BuSy…

  1. ixora berkata:

    Hoh,saya da masuk mggu ke bape ye? Mggu ke-3 kot. kurang skit dr jumlah mggu cikf. hehe. tapi semester ni tak bape best sbb sumer subjek berat2.. berat jugak kepala otak saya ni pasni. huhu.

    Apa2 pn, all d best 2 U! 🙂

  2. cikf=) berkata:

    ixora…gud luck jgak..huhu

    take it easy…think +ve..–>cakap kat diri sendiri=)

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s