TaG II…

err untuk kali ke 2 saye telah di tag..kali ini, kak nana telah menjadikan saye mangse seterusnye…huhu

“Azam tahun baru 2008/1429      “

—- tidak nakal2..menjadi rajin n baik..tidak malas..mendapat pekerjaan di Melaka—


” Kenangan Pahit 2007        ” 

—errr…kene marah ngan pengarah..huhu…C_lc_m xbayar duit penajaan RM 20 K..dengar ni GM C_lc_m, kalo saye bawa gi mahkamah pun bleh menang tau, encik dah sign agreement….—

” Pengajaran 2007      “
—jangan buat kerja sambil lewa n buat2 macam expert wpun dh banyak kali buat..huhu..err…buat kerje ngan ikhlas yang penting=) —

“Pencapaian Paling Bermakna 2007      “

— Best Participant ‘How To Get Urself Employed’…hahaha—

— Jogging ke balai cerap buat kali ke 2 —

— result semester yang paling gempak buat setakat ini..err..mungkin buat kali t’akhirnye juga..—

” Kalau Ada Pose Menarik, sila paparkan di sini    ” 


err..part yg ni xksah kan tahun bile???so,saye tunjuklah gambar UTM sanjungan sy ni…hehe

image189.jpg

err..kenangan bersama spek sy yg telah patah..huhu

KoLeJ MaTrIkUlaSi MeLaKa..not TsuNamie

UtM…

KoLeJ PeRdAnA UTM..

err…yang ni mungkin kenangan untuk 2008 kot..insyaAllah=)

err…saya xtau nak tag sape lagi…sbb saye xtau nak tag..huhu..so, end kat sini la erk…

Advertisements

6 thoughts on “TaG II…

  1. Qaiyum berkata:

    Ape² Pon Selamat Menjalani Tahun Baru..
    Gud Luck!

  2. zuriaf berkata:

    saya tak tau la nak buat ke tak tag ni..saya pun kene..tapi macam takde idea lak nak buat..

    malas nak pikir bende² yang dah lepas sebenarnya…

  3. cikf=) berkata:

    Qaiyum :hehe…thanx..

    Zuriaf: fikir perkara2 yang dh lepas demi masa hadapan yg lebih cemerlang…

  4. muhammadridwanto berkata:

    tag tu apa?
    Faedah apa kita akan perolehi kalau buat tag ???

  5. ImamKhalid berkata:

    Kononnya macam nak mengenakan seseorang. Dan bila seseorang tu dah terkena, kononnya dia kena jawab laa… Namun bagi aku laa, ia sebenarnya bermakna yang dia ada peminat, sama ada peminat terhadap blognya atau peminat terhadap dirinya mahupun perwatakannya, atau pun identitinya yang tersendiri. So kalo ko kena tag tu, it’s a good signal laa…

    P/s: It’s just my opinion… 🙂

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s