SeLaMaT PeNgAnTiN BaRu…

err…arini xde kelas.. dengan senang hati bersenang lenang di bilik.. Macam biase la, check email..tibe2 ade satu email, jemputan kahwin..rase berdebar je, sapelah yg bagi kad jemputan..
Seorang rakan siber kita akan melangsungkan perkahwinan weekend ni.. Selamat Pengantin Baru to Mr.Ah Fa.. or dengan nama sebenar Ahmad Faisal n spouse, Siti Nor Khadijah..
  • Semoga berbahagia hingga akhir hayat…
  • Semoga dapat anak2 yang comel2 n cute2..
  • Selamat melangkah ke alam rumah tangga..
  • Selamat bersanding n control2 macho..
  • Selamat…selamat….sumenye selamat la~
  • Kem salam kat wife Mr Ah Fa yg feeewit itu…hihi

JeMpUtaN KaHwiN…

JeMpUtaN KaHwiN…
insyaAllah…kalau ada kesempatan, saya bersama kengkawan akan penuhi jemputan Mr.Ah Fa…la~la~la….
Advertisements

10 thoughts on “SeLaMaT PeNgAnTiN BaRu…

  1. ixora berkata:

    Owh,beliau dh nk kawin ke? Tahniah kpd Mr Ah Fa 🙂

  2. cikf=) berkata:

    ixora : a’ah,dlm kad jemputan tu ngan org simpang renggam..jom makan free..hehe

  3. Affuan berkata:

    selamat menahan diri dari korek hidung atas pelamin. ekeke.

  4. zuriaf berkata:

    mari lah beramai² kita ke rumah beliau itu…huhu…

  5. en_me berkata:

    simpang renggam? alamatnyer? peta rumah pengantin pompuan?

    me teruja nk gi nih..

  6. faisalayob berkata:

    Encik me, saya ada hantar emel lycos encik me iteww, check la.

    Ha, meh la kawan-kawan blog ku yang selalu aku ucik-ucik 🙂

    Datang la encik zuriaf, cik F, encik me, cik ixora, encik affuan dan sume-sume yang ada dekat-dekat ni. Makan free, tangkap-tangkap gambar sume 😀

    No 25, Jalan Permata 3,
    Taman Sri Jaya
    86300 Renggam, Kluang
    Johor.

    Yeyeye!! Pasni Mr Ah Fa jadi orang Johor!

    Dengar-dengar Cik Lydiarayyan kompem datang bersama konco-konco-nya.

    Di jemput dengan segala hormatnya kawan-kawan 😀

  7. cikf=) berkata:

    affuan : hehe…susah jgak kalo pengantin gatal2 idung atas pelamin erk…

    zuriaf : datang la bawa si gadis itu..hehe..sebuk je=)

    en_me : jumpe kat simpang renggam..insyaAllah=)

    Mr Ah Fa : err…pengantin bagi comment la..hihi

  8. ixora berkata:

    Owh,siang td rupanya beliau kawin.. (since i wrote this comment on 1.57am)

    cikf pegi ke kenduri tu?

  9. نورنانا berkata:

    Owh.. selamat pengantin baru…

    Eh, nape kena wish kat sini..hehe.. bukan patutnya saya wish direct kat ah fa ke??

    huhu…

  10. cikf=) berkata:

    ixora : yup…sy g majlis tu..tapi xsempat jumpe pengantin..heh..rushing sket aritu…

    kak nana : Pengantin xsempat lagi nak buat entri majlis die kot..huhu

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s