TaG???

err..sebenarnye saye xtau pun nak tag macamane..err..saye xtau nak respon kalo dah kene tag tu macamane..huhu..okla,merujuk kepada zuriaf, yg juga telah di tag oleh Mr Ah Fa, so saye pun buat bnd yg same jgak.. Thanx la kat Mr Ah Fa yg tlah m’tag saye=) terharu…heh

1a. I love to eat :

  • Ketam
  • Kerang dan seafud yg lain2..
  • Macaroni Cheese
  • Sushi–>baru bjinak2 suke makan sushi
  • McD
  • Spageti
  • Sup
  • Tom Yam
  • Char Kuew Tiaw..
  • Choc Cake…Indulgence Cake

1b. I hate to eat :

  • Kari
  • Ikan yang direbus kec laksa
  • Makanan yg kurang menarik dipandang..–>giler memilih..erk..

2a. I love to go:

  • outdoor
  • shopping
  • kedai buku
  • kedai mainan
  • kedai pengantin

2b. I hate to go :

  • karaoke
  • konsert
  • tempat2 yg sesak ngan orang
  • jogging–>wpun saye pnah jogging dr KP ke Tmn U..huhu

3a. I love it when :

  • ade kengkawan n soulmate di kala susah n senang=)
  • bersukaria bsama family tchenta
  • kuar makan ngan kengkawan
  • berbual2 bersame cik abang
  • tgk muvie bsame family
  • ade duit..huhu..
  • hati senang..tenang n gumbira..
  • work under pressure
  • mengisi mase dengan baik=)

3b.I hate it when:

  • xde duit..
  • tlalu banyak keje sampai xde mase utk diri sendiri
  • tension
  • xde arah tuju n tbe2 blurr
  • orang pakse tgk crite antu..huhu
  • kene marah2 xtentu pasal..cool la, nobody perfect..

4a. I love to see:

  • Masjid..tmasuk MSI=)
  • rumahku syurga ku…nampak bumbung je pun xpe..
  • buku2 n asgmnt di atas meja yg telah siap=)
  • my family..huhu..lame dh xbalik umah
  • soulmate
  • kengkawan
  • pantai, tasik, gunung ganang, bintang

4b. I hate to see:

  • barang2 yg bsepah2
  • psekitaran yg kotor
  • org yg belagak macam bagus
  • asgnmt di atas meja yg tgendala
  • crite2 hantu

5a. I love to hear:

  • ayat2 yg menenangkan jiwa
  • lagu2 yg evergreen
  • kate2 semangat n motivasi
  • my parents’ voice
  • kate2 yg lahir dari hati yg tulus..hehe

5b. I hate to hear:

  • kate2 yg bersemangat dr org yg xbleh dipercayai
  • kate2 dari salesman/salesgal
  • suare2 yg gelak n bbual kuat2 di bilik kuliah n kawasan akademik
  • ucapan2 org2 politik

err… tu je kot..hehe

Advertisements

8 thoughts on “TaG???

  1. Mr Ah Fa berkata:

    Yey! Menjadi owAng pertama meng-comment tag cikF XD

    Err cik F? Tak suke ke gi kedai pengantin? Kat situ banyak tau dijual pengantin-pengantin. 🙂

    Kikiki, gurau aje, nanti kena gi gak kedai pengantin tu. My fiance tu slalu bwk Mr Ah Fa gi sana, bukan apa, saje nak jangan kasi Mr Ah Fa terkejut.

    Tapi last week, Mr Ah Fa pulak yg over excited masuk kedai pengantin, maklum la Tunang-ku yg feewit itu mencuba baju-bajan yg banyak utk majlis ni.

    Uhm, memang dengar org politik bercakap ni tak best. Baik dengar Dr Fadhilah Kamsah bercakap, tak pun Uncik Anthony Robbins atau pun Encik Brian Tracy bercerita pasal brain waves 🙂

    Syok ooooo

  2. cikF=) berkata:

    hehe..saye mmg suke g kedai n butik pengantin dr mase matrix dlu..
    suke tgk bnd yg cantik2..baju yg cantik2..hehe
    mase cuti sem aritu pun gi gak teman kakak..jadi penasihat pribadi die..erk..ade harapan buka butik pengantin nnt=)

    Mr Ah Fa,nnt nak buat majlis,jgn lupe invite kitorang..haha..sebuk je..

  3. en_me berkata:

    layannn je tagged iteww..
    me jer xder masa nak reply tagged.. uhuhu

  4. fadh berkata:

    owh..sy suka makan seafood jugak!!

  5. luccadjiwa berkata:

    erk.. saya dah add link blog kamu… thanx singgah blog saya…

  6. cikF=) berkata:

    me :yeah…kite layan..enjoy=)

    fadh :err…same la kite…bleh blanje nnt=)

    luccadjiwa : same2…=)

  7. zuriaf berkata:

    dasat sungguh jogging dari KP ke Taman U

  8. cikf=) berkata:

    zuriaf : sbb tu slim beb…heheh=)

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s