AsPaLeLa….

ini adalah kesinambungan entry sebelum ini,iaitu teka tajuk lagu..huhu..sengal betul orang yg bagi tajuk lagu ni kat saye utk saye lukis…ade ke patut bagi saye tajuk lagu Aspalela…huhu

 AsPaLeLa…

 Hasil AspaLela Saye…

nway,thanx to Mr Ah Fa kerana mencube untuk mjawab=)

Advertisements

13 thoughts on “AsPaLeLa….

  1. نورنانا berkata:

    comel la kalo teka lagu cam ni..

    kalo lagu ” Ku Mahu” Datin Seri Siti Nurhaliza, camne lukisan nye?
    hehe..

  2. zuriaf berkata:

    kalau lagu KU MAHU tu lak..lukis je orang tengah lepak kat Spa Q…hahahaha….

  3. نورنانا berkata:

    zuriaf:

    cuma ko buat, akak nk tgk..hehe…
    akak mmg tgn kayu..xreti lukis…

    hehe..

  4. cikf=) berkata:

    kak nana: kalo dapat lagu ‘ku mahu..’ msti saye dh pengsan..hehe..tu la kak nana,pakse zuriaf lukis..mnela tau ade selain SpaQ,ade burung2 bterbangan plak ker…hehe

    zuriaf: tunjuk bakat sket=)

  5. ahib0205 berkata:

    hehehe… sy igt nk tunjuk bakat lah. tp rasa kalo sy lukis pun akan lbh kurang sama mcm kat atas tu jek 😛

  6. Qaiyum berkata:

    Hai.. Leh Berkenalan?? :D=

  7. Mr Ah Fa berkata:

    Kikiki, teringat my own post yang ada gambar itik tu 🙂

    Sabo je la cik F, sume org akan pengsan kecuali Encik Zuriaf yang Macho itu

  8. fadh berkata:

    apakah…!?

  9. نورنانا berkata:

    sibuk la fadh..haha..

  10. cikf=) berkata:

    ahib:err…same la kite=)

    qaiyum :err..nak berkenalan ngan aspalela ker??hehe..
    nway,salam pkenalan=)

    Mr Ah Fa : en.ah fa patut tgk muke zuriaf yg cover2 macho xnak buat abseiling n flying fox=)…macho giler la…=)

    fadh : ni crite aspalela la…huhu

    kak nana : hehe=)

  11. zuriaf berkata:

    okey..mula² kita citer pasal lagu dan lukisan ye…

    saya memang tangan kayu skang ni kak nana..mapuh kerah la kalau suh lukis sebenarnya..sebab tu lukis burung layang² lagi senang daripada aspalela cikf=) oii…hahahaha…

    okey, pasal macho lak…

    saya memang macho abes la time mengelat daripada nak buat dua bende tu…kalau mana² gadis yang single mingle lagi masa tu terlihat saya yang bermuka macho, sudah pasti mereka akan tersenyum² dengan saya…tapi nak buat camne, kemachoan kene ade keberanian skali..

    huhu..panjang lak komen kat sini…sori ye PAU

  12. Affuan berkata:

    cantik nya lukisan. photoshop tahap gaban nih. haha.

  13. cikf=) berkata:

    zuriaf :xpe2…sile2..buat mcm blog sndiri..ahaks=)hehe

    affuan : err… ye ker…tharunye…hahaha

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s