uMuR YaNg SeMaKin LaNjUt..

2 januari ’08…arini cume ade satu kelas je,tu pun batal.Hajat di hati ingin bertemu supervisor, berbincang tentang pembelian IC secara online. Jika difikirkan tentang kos, saya mengaku tahap ekonomi saya kurang membenarkan..da shipping cost is too expensive..huhu..nak buat macamane,PSM punye pasal. But, i still hope a miracle.. Tuhan, bantulah hamba Mu yang serba kekurangan ini..

Kira2 pukul 4 petang, tibe2 ade 1 call masuk..half blind date kate die.. sebenarnye xdela niat die begitu, di atas sebab urusan2 kerje. 1st time saya percaya insan dari internet n memberi kepercayaan untuk tugas2 yang agak berat..Nampaknya saya memang xsilap pilih orang..Selamat bekerjasama kepada insan tersebut..saje je xnak sebut name die wpun kenal melalui wordpress ni jgak..hehe

apabila 07 telah bertukar menjadi 08, maka umur kita pun semakin meningkat jgak..hepi besday tuk adik angkat saya (Adam) and Wan..n sorang lagi yang hari lahirnya jatuh pada hari ini..semoga panjang umur, murah rezeki, dikurniakan kematangan dari segala segi..semoga amal pun semakin bertambah..n hepi besday too kepada insan2 yg lahir pada bulan Januari=) 

terasa begitu pantas masa berlalu..bile menjelangnya hari esok n saya masih dikurniakan nikmat kehidupan, teringat plak lagu Hijjaz,’sebelum mata terlena..’..hmmm…saya patut nyanyi lagu tu selalu=)

PaStIkaN HaRi AnDa LeBih BeRmAknA DarI SeBelUmnYe..

Thanx kat insan yang telah membelanje saya macaroni cheese yang enak sehingga menjilat garfu n sudu..hehe

 

Advertisements

13 thoughts on “uMuR YaNg SeMaKin LaNjUt..

  1. zuriaf berkata:

    er…nak jugak macarone cheese…mau jugak…belanja la saya.. 😀

  2. cikf=) berkata:

    haha..tunggu la penajaan kite kaye dlu..hehe

  3. me yginsaf berkata:

    mcm iklan kfc..

  4. Mr Ah Fa berkata:

    Macaroni cheese? Bole saya request seafood? Macam dalam blog encik me itu?

    Uhuk huk.. 😉

  5. mucs berkata:

    macaroni cheese? err.. terasa lapar pula (>_<);

  6. luccadjiwa berkata:

    umur meningkat… jadi minda pun kena lebih matang…

  7. fadh berkata:

    sila jangan tak tahu…chua soi lek jugak lahir pada 2 januari

  8. muhammadridwanto berkata:

    adakah ko pun ada skandal Fadh??? Seperti mantan menteri kesihatan???

  9. faisalayob berkata:

    aaaaaaaaaaaaaaaaa 😯 ….Iye ke Encik Chua tu lahir 2 Jan?

  10. cikf=) berkata:

    me : eh ye ker???hehe..tp yg ni bkn kfc..

    Mr Ah Fa : hehe…maaf, kat tmpat tu blum ade seafud lagi..hehe

    mucs : hehe…sedap tau mkn bnd tu mase lapar..

    luccadjiwa : insyaAllah~

    fadh : owh, mngkin dvd kes die tu, surprise ari jadi kot..hehe

    en.wanto : hehe..kene siasat ni..=)

    faisalayob : hehe..ye kot..

  11. 4g1rlt3lls4ll berkata:

    2008: wabak lanjut usia mula menular.. hehe

  12. lanog berkata:

    hmm…. no comment.

  13. adam kacak berkata:

    huhu..ingt jgk kt kite rupenye..terharu2 huhuhu.. erm tq2 4 d wishes, wish u epy owez n d permudahkan sgala urusan.. xmo cdey2 lah sis, xcomel nnt hahaha, comel ker???

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s