SeMe$TeR BaRu…

Akhirnye,semester baru menjelma jugak…Fakulti Kejuruteraan Elektrik masih seperti itu jgak..setiap kali bermula semerter,slalu nye Fakulti itu akan blackout,kagumnya..arini xplak..hehe..semua org rajin nak stat kuliah kot..

Jadual sem ni betul2 relax..sehari bleh dikatekan satu kelas je,paling awal start pkul 9.harap bnd2 ni xmjadikan sy insan yg slalu mngambil mudah..yg paling mencabar rasenye, Projek Sarjana Muda..sehingga sekarang saye masih mencari2 komponen2 yg diperlukan…semoga urusan saye dipermudahkan..insyaAllah…

Semester ni,saye jauh dari soulmate..slalu je ade depan mata,sekarang dh jauh..xpela,biar dia lalui kehidupan sebenar.. n biarkan saye fokus ngan sisa2 kehidupan di UTM ni..alhamdulillah,xsampai sebulan die menamatkan pengajian di UTM,terus dapat kerje..harap dia berjaya menempuhi kehidupan baru di Melaka..

SeLaMaT TahUn BaRu SeMuA..

SaMbUtLaH DeNgAn SeDerHaNa..

SeLaMaT BeRCuTi..

Esok tahun baru,saya x bercuti..masih ade kuliah..huhu

Advertisements

5 thoughts on “SeMe$TeR BaRu…

  1. me yginsaf berkata:

    semoga missfauzani berjaya dgn apa yg diusahakan..
    salam hujung tahun ..

  2. zuriaf berkata:

    saya tak suka dengan jadual sem ni…padat giler..

  3. Mr Ah Fa berkata:

    wooo, nak tau rahsia?

    Kalo la nak dibuat case study la kan, bebudak utm ni memang senang nak dpt keje.

    Inshaallah, tahniah for your soulmate.

    Psst… Pastikan your project ada kaitan dgn industry, jgn smpai x bole relate dgn industry—kecuali kalo nak sambung belaja wat masters etc.

  4. cikf=) berkata:

    Me : thanx byk2 ek…slamar tahun baru=)

    Zuriaf : Biase la tu..bile jadual pack,kite akan mjadi semakin rajin..’work under pressure..’

    Mr Ah Fa : thanx for visiting my page..thanx for ur advise.
    act,mase mule2 nk buat project,sy tanye jgak..ape yg ‘marketable’ untuk industry..wish me luck..hopefully dpt complete kan sumenye dgn baik=)

    sy dh tgk page awak..very impressive=)

  5. Mr Ah Fa berkata:

    haaaa, apa le impressive sangat =D

    Ok, for your information, I dont have any resolution when I entered 2007.

    Just because I believe that I am a person that constantly re-creating myself.

    “One revolution ahead (Satu pusingan di hadapan” motto Goodyear, chewwahh!!

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s