BaRu Ku TaHu..UtM BaNjIr..

hari ini pagi ahad…plan utama nak siapkan proposal penajaan pesta mini konvo akan datang..for the first time saye amik bahagian dalam penajaan…ade la rase cuak sket,tp ni lah masenye nak test power communication n soft skill yg ade..ceewwaaah..harap berjaye la…thanx for zuriaf yg sudi jadi ahli unit saye..nnt sy buli die cukup2..haha

owh…arini melawat blog saudara ridwanto..beliau telah m’attachkan gambar2 ketika banjir yg turut melanda UTM kire2 2 minggu yg lepas…gambar2 tersebut yg telah diambil dari blog kawan beliau, telah saye copy n upload di sini utk dikongsikan ngan warga utm n kengkawan yg lain..

hujan lebat yang berterusan selama 1 jam turut mengakibatkan tasik UTM dinaiki air..owh…saye teringat kura2 saye yg telah dilepaskan di tasik UTM sebelum cuti atas nasihat kak nana.huhu..saye harap die terselamat wpun banjir telah melanda kediaman barunye..huhu

banjir yang melande kediaman baru kura2 ku..
Nasib Baik Banjir x naik kat FKE..kalo x mesti 1 UTM banjir..syabas FKEair yang melimpah dari tasik UTM
Advertisements

14 thoughts on “BaRu Ku TaHu..UtM BaNjIr..

  1. mucs berkata:

    oh.. teruk juga..

  2. zuriaf berkata:

    weh, jangan lah buli saya lak…saya masih NOOB lagi..hahaha… 😀

    errmm..teruk gak banjir tu ye…

  3. KNizam berkata:

    tak pernah nengok utm sebanjir ini . hhehehe

  4. Rizwan berkata:

    Mak ai..memang teruk..Aku tak pernah kena banjir ni kat tempat aku.. Kat bandar ada laa..Kat kawasan umah, belum ada lagi..So aku tak tau camne rasa kawasan umah bile kena banjir..Aku nak rasa gak benda2 camni..Buat kita matang dalam hidup..

  5. cikf=) berkata:

    mucs : tu la..sy t’ingin nak tgk utm banjir sket2..ni baru dpt..heh

    zuriaf : hahaha…sy mmg kejam sbnrnye..

    Knizam :sy pun bru 1st time tgk bnjir ni..

    Rizwan : dlu sy sek asrama,dekat2 ngan sungai..adela 2~3 kali banjir.. xpasal2 kene angkat kasut g sekolah..

  6. me yginsaf berkata:

    ada blogger yg dah bagitau pasal banjir di utm tempohari.. tp me lupa siapakah blogger itu..

    salam hujung tahun sis..

  7. RIDWANTO UTM berkata:

    me yginsaf saya lah tu…hihi
    apau, mmg banjir teruk kat UTM..
    dewan alumni tu sampai bergenang ke paras siku…
    hahahaha…
    semua warga UTM terkejut sebab UTM boleh banjir
    tasik UTM , air sampai melimpah2….
    malah, ada kawan yang kata, padang kawad macam sungai rejang…
    macam2..hahahha

  8. RIDWANTO UTM berkata:

    paras paha…..setengah aja…hahahha

  9. fadh berkata:

    UTM banjir? pergh…nampakla peha putih2 gebu?

  10. cikf=) berkata:

    me : a’ah…en.ridwanto la sumber sy dapatkan gambar ni…hehehe

    en.ridwanto : owh..teruknye…paras peha ek..kalo sy yg masuk msti dh tengelam timbul je..hehe.utm patut dalamkan lagi sistem perparitan kot..

    en.fadh : mane nampak en.fadh…kn banjir…hahaha

  11. smsmen berkata:

    unit? unit pe? aku nk itut.. nkth.

  12. cikf=) berkata:

    hehe..unit meminta derma dr org ramai…=)

  13. lanog berkata:

    Pegi kuliah pakai sampan jer lah kalo banjir… hehehehe.

  14. cikf=) berkata:

    lanog : kalo utm banjir besar..msti semua org bcuti..xnak g kuliah..hehe

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s