KeNaNgaN MaSe MudE2..

hari ini duk utm xde buat ape sangat..act,ade banyak sangat keje..lebih2 lagi,ade komponen elektronik yang masih lagi belum lagi diperolehi,memandangkan kat malaysia ni,xde plak IC yang dikehendaki..i really hope dapatla jumpe mane2 company yg bleh supply..xksahla dari negara mane sekalipun…

aktiviti utama arini,kemas2 barang n buang …ooppss…kate lainnye,saje je nak menambahkan pendapatan makcik2 cleaner untuk mejual kertas..tibe2 ternampak surat2 cinta dlu2 n kad2 besday,kad2 selamat tinggal,kad raye,hadiah2.. kelakar plak rasenye bile bace balik,especially kad raye dari kawan 1prak mase matrix dlu..

gambar kengkawan mse mude2 dolu..

 

hmm…mase2 macam ni la terigat kengkawan lame,dari sekolah,matrix..kengkawan mase buat keje same2 dlu..mane la diorang sume..kalo jumpe balik mesti kelakar..mm touching jgak kot..rindu btul…ade 1 crite best mase matrix dlu nak share..next entry la ek..

mm..saye rasekan..akhir2 ni memang sentimental sket..banyak teringat kenangan2 dlu…mmg best kalo mase ni nyanyi lagu’kenangan terindah..’=) La~la~La…


Advertisements

5 thoughts on “KeNaNgaN MaSe MudE2..

  1. Aizat berkata:

    Dah balik ke kolej ek? Start sem 31hb ke? Awal balik.. Baguslah. leh prepare ape yang patut.. Macam kemas2 skit.. hehe

  2. cikf=) berkata:

    tu la…
    balik awal,konon2 nye nak settlekan keje2..
    kemas2 utk tinggalkan utm,wpun lame lagi..hehe

  3. zuriaf berkata:

    apa ni duk UTM tapi tak buat apa…?? baik gi nyanyi lagu keunggulan terbilang kat tengah padang kawad tu kalau dah tak tau nak buat apa lain kali eh… 😛

  4. Rizwan berkata:

    Cikf,

    Atleast best laa ko pernah masuk U, jumpa ramai kawan2 student, buat macam2 benda..

    Aku tak pernah langsung masuk U..Abeh SPM terus kerja..Tapi aku bersyukur gak..Sebab kalau aku masuk U dulu, mungkin ape yang aku ada skarang ni takkan ada..Muahahahahah..!! (Kenapa gelak? tu rahsia aku laa..ko sebok je nak tau.. 🙂 )

  5. cikf=) berkata:

    zuriaf : arrgghh…xpasal2 org igt saye gile nnt nyanyi lagi UTM..huhu

    Riwwan : Xpela rizwan..kami yg masuk U ni pun xtau lagi jadi ape bile kuar nnt..sekurang2nye awak dh ade kehidupan sndiri skrg=)

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s