hYe SeMuA…SaYe KeMbAli..hahaha

salam..lame dah x post kat blog.maklum la bercuti di rumah.hehe..kat umah xde internet,so terbatas la sket kerja2 saya surfing internet.hehe

saya rase bagai berada di syurga dunia,nimat yang tak terkata di rumah.heh..macam dalam perancangan saye,boleh makan banyak kali..haha..yang kagumnye berat saye tak naik walau 1kg pun walaupun kami adik beradik berazam nak tambahkan berat badan=)

minggu pertama cuti-saya mengikuti degree++,How to get urself employed..saya melalui satu mock interview.haha.itula interview paling teruk penah saya jalani,yang peliknye sy terpilih untuk best participant..hehe..siap dapat hadiah plak tu.terharu sungguh..berakhirnye kursus tsebut,saye menjadi pengiring utk 1 kem..saye saje je mnyibuk main war game sekali ngan peserta..tidak semena2 sy telah dihempap oleh peserta sehingga pitam..huhu..pitam kali ke2 utk game y same sebelum ini..huhu

minggu 2-sy sibuk shopping ngan mak..pastu hari berikutnye gi tengok muvie..jalan2…huhu

minggu 3-xde ape yang menarik sangat..duk umah sambil menjahit baju n tolong kakak membuat bunga telur..hehehe..weekend tu saye gi majlis perkahwinan kawan..bile terdengar paluan kompang,rase terharu je,macam nak menangis..tfikir plak,kalo saya kahwin,mesti sy menangis..ye la..melangkah ke alam yang baru n tanggungjawab saya mesti la lebih kepada suami..huhu..sedih plak…

minggu 4-minggu ni xtau lagi ape plan sy..menghabiskan detik2 di umah sblm pulang ke kampus..huhu..nway,selamat menyambut aidiladha…selamat berkorban..hehe..thanx la buat org yg slalu sound sy x update blog..sori..hehe

minggu 5-UTM..tunggu la kepulangan saye..huhu

Advertisements

3 thoughts on “hYe SeMuA…SaYe KeMbAli..hahaha

  1. zuriaf berkata:

    sapa yang selalu sound suh update tu…?? hahaha…..macma cuti yang kurang best je untuk awak…apa² hal pun selamat hari raya dan selambat berPSM ye… 😀

  2. cikf=) berkata:

    zuriaf:ntah la….adela org y bernama ‘F di frenster..haha..
    silap tu…sy sgt suke bercuti..hahaha..rase mcm nak sambung cuti=)
    jgn balik utm lambat2…hahaha

    lydiarayyan : tq2=)..huhu..tharu…

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s